L’Ajuntament dona suport al treball dels voluntaris i reconeix la seua solidaritat i la seua responsabilitat

L’Ajuntament dona suport al treball dels voluntaris i reconeix la seua solidaritat i la seua responsabilitat

L’edil de Drets Socials, Mariano Valera, juntament amb les regidores de Joventut i de Polítiques de Majors, Marga Antón i Puri Vives, i amb membres de l’Associació Conciénciate destaca la implicació dels voluntaris amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat


L’Ajuntament d’Elx ha donat suport al treball que realitzen els voluntaris amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat i ha reconegut la seua responsabilitat i la seua solidaritat.

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, la regidora de Joventut, Marga Antón, i la regidora de Polítiques de Majors, Puri Vives, han assistit a la lectura del manifest a la plaça del Centre de Congressos en el qual s’ha posat en valor la implicació i la col·laboració dels voluntaris.

Ser voluntari és ser responsable davant els subjectes fràgils, ser portador de drets i de deures no sols per a un mateix, sinó per a aquells que no els tenen reconeguts. També és construir un món habitable no sols per a ser forts i autònoms sinó per als més febles i indefensos”, ha destacat Valera.

Per part seua, els membres de l’Associació Conciénciate Elena Rodríguez i Miguel Pérez han explicat que “el voluntariat contribueix a reduir les desigualtats i a tindre ciutats més sostenibles; tot això en aliança amb les empreses i amb les administracions públiques”.

A més, tant Rodríguez com Pérez han destacat que durant la pandèmia “l’aportació dels voluntaris ha sigut especialment valuosa, esforçada i fructífera“.

Valera ha agraït, a més, el treball d’entitats com Conciénciate que fomenten, secunden i desenvolupen el voluntariat i que, en paraules de l’edil, “donen una resposta solidària als problemes socials que pateix la societat”.

A més de la lectura del manifest, durant la vesprada s’han realitzat diverses activitats per a visibilitzar la labor dels voluntaris.