L’alcalde i l’edil d’Educació reben María Dolores Legidos, candidata al Premi Educa Abanca al millor docent d’Espanya

L’alcalde i l’edil d’Educació reben María Dolores Legidos, candidata al Premi Educa Abanca al millor docent d’Espanya

Carlos González i María José Martínez feliciten la il·licitana pel seu lustre de brillant trajectòria professional i li donen l’enhorabona per la seua nominació al reconeixement


L’alcalde, Carlos González, i la regidora d’Educació, María José Martínez, han rebut aquest matí a l’Ajuntament la il·licitana María Dolores Legidos, una de les considerades deu millors professores del país i finalista del Premi Educa Abanca que designarà, el 26 de febrer a Santiago de Compostel·la, al millor docent d’Espanya.

El regidor i l’edil han felicitat Legidos pel seu lustre de brillant trajectòria professional caracteritzat per l’esforç, la constància, la dedicació i l’afecte, i han donat l’enhorabona per la seua nominació al reconeixement.

Legidos, que imparteix classes d’infantil a xiquets i a xiquetes de cinc anys al col·legi Aitana, aplica jocs, creativitat i psicologia positiva al procés d’ensenyament

María Dolores Legidos, titulada amb el doble grau de Magisteri pel CEU amb premi extraordinari, imparteix en l’actualitat educació infantil a xiquets i a xiquetes de cinc anys al col·legi Aitana. Van ser les mateixes famílies dels menors les qui van proposar Legidos a l’Educa Abanca gràcies a la seua labor diària, en la qual aplica jocs, creativitat i psicologia positiva al procés d’ensenyament.

També per iniciatives que va emprendre en el curs 2020/2021, com el seu Projecte d’Innovació Educativa de Lecto-Escriptura, l’edició d’un conte i la col·laboració en la creació d’uns escacs.