Detingut per provocar un accident de trànsit i colpejar un agent de la Policia Local

Detingut per provocar un accident de trànsit i colpejar un agent de la Policia Local

Diverses telefonades de ciutadans van alertar de la presència d’un home presumptament embriac que es trobava dificultant la circulació dels vehicles en l’avinguda de Novelda


La Policia Local d’Elx va detindre un home per provocar un accident de trànsit i atacar un agent de la Policia Local d’Elx. El 7 de gener, sobre les 00.10 hores, una patrulla que es trobava realitzant funcions de vigilància en l’avinguda de Novelda va ser alertada per diversos ciutadans que, a escassos metres del lloc, es trobava una persona presumptament embriaga enmig de la calçada que dificultava la circulació dels vehicles.

Els agents van observar com l’home estava caminant i es creuava pels carrils, havent de frenar algun automòbil bruscament per a no atropellar-lo. Quan van aproximar-se a ell, els policies van reconéixer a qui minuts abans havia causat un accident de trànsit al no respectar un semàfor en roig i col·lidir amb un altre vehicle. I que, a més, no va voler sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, motiu pel qual es van instruir diligències.

Donat el seu comportament, un dels agents es va baixar del cotxe patrulla per a indicar-li que abandonara la calçada, aquest va fer cas omís a l’ordre, per la qual cosa el policia va estendre el seu braç amb la intenció de desplaçar-lo fins a la vorera, ja que suposava un perill tant per a ell com per a la resta d’usuaris. Va ser en aquest moment quan l’home li va colpejar fortament,  pel que va haver de ser reduït malgrat oposar resistència

L’agressor, de 26 anys, va ser arrestat i traslladat a dependències policials. De la mateixa manera, l’agent va ser atés a l’hospital per les lesions patides.