El públic que visita FITUR s’interessa per conéixer més sobre la Dama i la ciutat d’Elx

El públic que visita FITUR s’interessa per conéixer més sobre la Dama i la ciutat d’Elx

Les persones que visiten la fira recullen de grat els detalls de palma blanca de solapa i les reproduccions en miniatura de la Dama d’Elx


Després de tres dies de visites professionals, durant el cap de setmana la Fira Internacional de Turisme (FITUR) obri les seues portes per al públic en general.

Des de primera hora del dissabte són moltes les persones que visiten els diferents pavellons d’IFEMA i, entre aquests, el 7 on es troba la Comunitat Valenciana, la Costa Blanca i Elx.

Tant en el mostrador, al costat de la resta de municipis de la província d’Alacant, com en l’estand del qual disposa Elx enguany, amb motiu del 125 aniversari de la troballa de la Dama d’Elx, la figura del bust ibèric està tenint el vertader protagonisme.

Les persones que passegen per la fira se sorprenen en veure la reproducció de la Dama d’Elx que hi ha en l’estand. Són moltes les que es detenen per a preguntar més sobre el bust i fins i tot, igual que ja va ocórrer durant els dies d’obertura per a professionals, moltes persones demanen permís per a entrar a l’estand per a poder-se fer una fotografia amb la Dama d’Elx.

A més, reben amb satisfacció els detalls de la reproducció en miniatura de la Dama i també les palmes blanques de solapa.

Hi ha persones que ja coneixen totes dues coses, però moltes s’interessen també per descobrir més detalls sobre la Dama d’Elx i sobre la tradició de la palma blanca, amb la processó del Diumenge de Rams com a protagonista.

La presència d’Elx en l’edició d’aquest any de FITUR està sent més destacada que en anteriors, ja que en comptar amb estand propi la visibilitat que es dona és molt major.

L’interés demostrat per les persones que passen pel mostrador i l’estand reflecteixen la disposició que tenen per a acudir a Elx i conéixer tots els seus atractius turístics, les platges, la cultura, la gastronomia, l’esport…

Quan demà diumenge tanque les seues portes la fira es farà un balanç definitiu, però des de Visitelche es mostra ja la satisfacció per les presentacions que s’han fet, les reunions per a continuar potenciant el turisme de congressos i el coneixement que moltes persones tenen d’Elx.