Elx atrau l’atenció a FITUR amb la Dama com a protagonista de l’estand

Elx atrau l’atenció a FITUR amb la Dama com a protagonista de l’estand

La Fira Internacional de Turisme (FITUR), inaugurada a Madrid, promociona el municipi com a destí preferent i permet gaudir durant aquests dies de tots els seus atractius


La Dama ha atret tota l’atenció de l’estand d’Elx en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) inaugurada aquest matí en les instal·lacions d’IFEMA a Madrid.

El regidor de Turisme, Carles Molina, que ha acudit a la fira acompanyat per la regidora de Cultura, Marga Antón, ha comentat que “Elx està fent visible tot el que té a veure amb el turisme”. A més, ha incidit en què es dona a conéixer Elx com a “destí de turisme cultural, patrimonial, gastronòmic, d’experiències i com a destinació turística segura i sostenible”.

A més de l’estand propi, Elx manté en aquesta edició de FITUR el taulell tradicional, juntament amb la resta de municipis de la Costa Blanca.

Tant en l’estand com en el taulell s’ofereix als visitants tota la informació turística i se’ls obsequia amb reproduccions en miniatura de la Dama d’Elx i també amb palmes blanques de solapa.

El regidor de Turisme ha recordat que s’està treballant per a aconseguir el trasllat temporal del bust a la ciutat a la fi d’enguany i ha afegit que “la Dama és un reclam molt important per a Elx i per això té el seu espai destacat”, que coincideix amb el 125 aniversari de la seua troballa.

Promoció en el Metre

Totes les persones que arriben a FITUR amb metro tenen l’oportunitat de conéixer els atractius d’Elx, gràcies a la campanya de comunicació que s’ha fet en les línies 8 i 10b, ja que hi ha 230 frisos als trens. Es poden veure imatges, per exemple, de la Dama d’Elx, de la palma blanca, de les platges, de la magrana mollar, del Misteri d’Elx o del Palmerar.

Portal de venda de serveis

D’altra banda, el regidor de Turisme, Carles Molina, ha presentat el portal de venda de serveis, productes i experiències turístiques d’Elx a FITUR . Ha explicat que “es va posar en marxa en 2021, malgrat la situació de pandèmia i es va fer una aposta clara per avançar-nos al temps”. I ha afegit que, en aquests moments “hi ha 50 activitats i experiències turístiques. Tots els allotjaments de la ciutat participen i diverses empreses de serveis turístics també”. Molina ha destacat que “aquesta iniciativa de comercialització de productes turístics va alineada amb el Pla Estratègic de Turisme, que es presentarà el dia 26”.

Es tracta d’un portal integrat dins de la pàgina de  VisitElche. I el que es pretén és “fer un pas més en la web, que continue sent un suport informatiu, però que també ho siga de vendes”. El regidor ha afegit que “des del punt de vista de comercialització i de venda en línia és una eina nova i que molt pocs destins tenen”.

 

 

 


Carles Molina, presenta el portal de venda de serveis, productes i experiències turístiques d’Elx, hi ha 50 activitats i experiències turístiques. Aquesta iniciativa va alineada amb el nou Pla Estratègic de Turisme

El partner tecnològic d’aquesta iniciativa, Miguel Carrión, ha explicat que “es fa una promoció dels productes turístics que s’han treballat i es col·labora per a arribar al client final”.

Ha destacat que hi ha “allotjaments, activitats i paquets turístics en els quals es combinen les experiències amb allotjaments i altres activitats”. Afig que “des de totes les experiències carregades a Visitelche es pot accedir a la fitxa de cada producte on està desenvolupat i on hi ha un enllaç per a anar al canal de venda per a finalitzar la compra”.

Carles Molina ha conclòs destacant que la “única manera que aquestes inversions retornen al territori és que les empreses minoristes participen en la integració i en la venda dels productes turístics”.

El regidor també ha participat, en l’estand de la Costa Blanca, en la presentació del fullet ‘LGBTQ+ Events Costa Blanca’, en el qual es destaquen accions de diferents localitats de la província. Hi ha un apartat per al Festival DIVERSA, que es desenvolupa a Elx. Es ressalten les activitats de cinema, teatre, tallers infantils, contacontes, gimcanes, danses o concerts que es realitzen.