Elx comptarà amb un espai propi a FITUR amb motiu del 125 aniversari de la troballa de la Dama

Elx comptarà amb un espai propi a FITUR amb motiu del 125 aniversari de la troballa de la Dama

El regidor de Turisme, Carles Molina, explica que Visitelche assisteix a la fira de Madrid amb l’objectiu de posicionar la ciutat a l’avantguarda del turisme internacional


El regidor de Turisme, Carles Molina, ha presentat hui el programa de la participació d’Elx en la Fira Internacional del Turisme (FITUR) que se celebrarà a Madrid des de demà fins el pròxim dia 23 de gener.

Molina, que ha estat acompanyat pel coordinador de Turisme, Enrique Pineda, i pel responsable d’esdeveniments de Visitelche, Raúl Sánchez, ha destacat que Elx assisteix a aquesta cita turística internacional amb l’objectiu de posicionar el municipi a l’avantguarda del turisme.

El regidor ha assenyalat que la principal novetat de la present edició és que Elx comptarà a Fitur amb un espai propi amb motiu del 125 aniversari de la troballa de la Dama.

“En aquesta edició de 2022, Elx tindrà un Estand en el pavelló 7 (Estand 7A11), dins de l’estand de la Comunitat Valenciana amb motiu del 125 Aniversari de la troballa de la Dama. Serà un estand de 15 metres quadrats”, ha explicat Molina, que ha aclarit que “l’estand que estarà presidit per una rèplica del bust iber, comptarà amb dos panells retroil·luminats on es visualitzarà de manera preferent una imatge de la Dama d’Elx associada a la campanya turística de Visitelche. També es disposarà d’una pantalla on es projectaran diferents vídeos de promoció turística així com altres relacionats amb la Dama d’Elx i el Jaciment Arqueològic de l’Alcudia”.

En l’estand de Visitelche també hi haurà una mesa de treball en la qual Elche Convention Bureau realitzarà, durant els tres dies de fira dedicades a l’activitat professional, diverses reunions de treball amb agents i operadors del sector MICE.

I juntament amb això, Elx continuarà tenint el seu taulell en l’estand del Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca dins de l’estand de la Comunitat Valenciana en el pavelló 7 (estand 7B01) durant tots els dies de fira. Allí es presentarà l’oferta turística més representativa del destí que li donarà difusió a través de vídeos i material promocional que serà present en cadascuna de les línies de producte; cultural, gastronòmic, rural-natural i actiu-esportiu.

Donar a conéixer la seua oferta cultural i patrimonial i el seu posicionament com a lloc de turisme de congressos, d’esdeveniments esportius i de concerts, és l’objectiu amb el qual VisitElche assisteix a la cita internacional

Tal com ha explicat el responsable municipal de Turisme, demà serà el dia de la Costa Blanca a Fitur, en el qual s’anunciarà que els seus municipis reprenen en 2022 la majoria dels seus esdeveniments LGTBIQ+.

Aquest mateix dia, Visitelche presentarà el seu portal de venda de serveis, productes i experiències turístiques en el videowall de l’estand del Patronat de Turisme Costa.

El dijous 20 de gener, a les 10.00 h en l’estand de Costa Blanca, tindrà lloc la presentació de les etapes de la Volta Ciclista a Espanya que se celebraran en la Costa Blanca, entre aquestes la 10a etapa que el dia 30 d’agost realitzarà la seua eixida des d’Elx (contrarellotge individual de 31,1 km entre Elx i Alacant).

Ja a les 11.00 h, en el Centre de Convencions Nord IFEMA (Sales N115-N116), tindrà lloc el lliurament a Visitelche del premi aconseguit com a tercer millor destí SICTED Espanya en 2021.

“I aquest dijous comptarem amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i se celebrarà un dels actes més significatius d’Elx a Fitur, ja que l’Ajuntament d’Elx i l’Associació d’Amics de la Nit de l’Albà, realitzaran una presentació en el Videowall de l’estand de Costa Blanca de la “Festa de la Nit de l’Albà”, recentment declarada Festa d’Interés Turístic Nacional”, ha indicat Molina.

“El divendres a les 14.00, Visitelche i l’Ajuntament d’Elx realitzarem en la Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana la presentació del Salmaya Live Festival, Elx Oasi Mediterrani que serà el primer festival boutique de la Comunitat Valenciana. Se celebrarà del 7 al 23 de juliol a l’Esplanada de la UMH”, ha explicat el regidor.

Amb motiu de la celebració de la Fira Internacional de Turisme i durant dues setmanes, Visitelche posa en marxa una campanya comunicació segmentada per producte en les línies 8 i 10b de Metro Madrid, amb 230 “frisos” en els 23 trens destinats a aquesta línia des del 13 al 27 de gener. Els frisos estaran vinilats amb fotos de la campanya turística de Visitelche.

Els dies 19 i 20 de gener, seran presents en l’estand d’Elx i de la Comunitat Valenciana una representació de la Gestora de Festejos d’Elx que promocionarà les festes d’Elx. Igualment, el dijous dia 20 i el divendres dia 21 també estarà col·laborant amb la promoció turística d’Elx la Dama Vivent de la Reial Orde de la Dama d’Elx.

“D’altra banda, durant els tres dies de fira dedicats al públic professional, els tècnics de Visitelche atendran un gran nombre d’entrevistes de treball amb agents, professionals i mitjans del sector amb l’objectiu de donar a conéixer tota l’oferta de la nostra ciutat”, ha conclòs Molina.