La Policia Local desallotja un establiment amb 34 menors en el seu interior mentre consumien alcohol

La Policia Local desallotja un establiment amb 34 menors en el seu interior mentre consumien alcohol

Els agents van entrar en el local quan van veure eixir diversos joves d’un local a l’avinguda de Dolores amb la música molt alta i una forta olor de marihuana


La Policia Local d’Elx va desallotjar un establiment a l’avinguda de Dolores amb 34 menors en el seu interior mentre consumien alcohol el passat 22 de gener.

Els agents, mentre realitzaven funcions de vigilància al voltant de les 21.25 hores, van observar un grup de joves eixir sense màscara d’un local destinat al lloguer per a esdeveniments que escoltaven música molt alta i d’on es desprenia una forta olor presumptament de marihuana.

La dotació policial va sol·licitar el suport d’altres unitats per a realitzar una inspecció a l’interior de l’establiment on van trobar diverses botelles d’alcohol pel que els agents van identificar els 34 menors. A més, van avisar telefònicament els seus pares per a informar-los de la situació i que es feren càrrec dels seus fills.

De la mateixa manera, la Unitat Lince de la Policia Local es va personar per a realitzar tant la comprovació de l’incompliment de les mesures sanitàries, al no respectar ni la distància interpersonal ni l’ús de la màscara, com per a esbrinar qui era la persona que havia llogat el local ja que, en aquest moment, no es trobava en l’esdeveniment.

Els agents van sol·licitar la documentació de l’establiment a l’encarregada del local, que va manifestar que la llicència estava a nom del seu fill pel que van emplaçar a la dona a recopilar la informació per a realitzar el corresponent control de l’activitat.