La Policia Local deté un home acusat d’agredir amb arma blanca el seu cunyat després d’una discussió

La Policia Local deté un home acusat d’agredir amb arma blanca el seu cunyat després d’una discussió

Els fets van tindre lloc a la partida del Pla de Sant Josep i el ferit va ser traslladat a l’Hospital General per a determinar la gravetat de la lesió


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 23 de gener un home acusat d’agredir amb arma blanca el seu cunyat després d’una discussió a la partida del Pla de Sant Josep.

Els agents van acudir al domicili on es van succeir els fets al voltant de les 15.40 hores i van comprovar que l’agredit presentava una xicoteta ferida en el costat dret i el seu gos una altra en el llom.

Segons va relatar la víctima, estaven mantenint una discussió verbal a casa de la seua germana, que vivia a escassos metres, quan aquest li va atacar amb un objecte que semblava una navalla.

Els serveis sanitaris del SAMU es van desplaçar fins al lloc i, després de realitzar una primera valoració mèdica, van observar una lesió profunda que podia ser greu per la qual cosa va ser traslladat a l’Hospital General per a determinar l’abast de la lesió.

D’altra banda, una altra unitat va començar a buscar l’objecte amb el qual es va produir l’agressió, que finalment no va aparéixer.

Els agents es van desplaçar a l’habitatge indicat per la víctima on van trobar el presumpte agressor, que va reconéixer que havia mantingut una forta discussió amb el seu cunyat, però que no li havia ferit.

La germana de l’agredit va comentar que va tindre una discussió amb el seu espòs i que després d’aquesta baralla va arribar el seu germà iniciant-se una forta disputa entre els dos, en la qual ella va haver d’apaivagar i va afirmar que va rebre un tall a la mà d’escassa gravetat.

L’home, de 31 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.