La Policia Local deté un home per danyar amb una roca vehicles estacionats

La Policia Local deté un home per danyar amb una roca vehicles estacionats

Un dels afectats va requerir la presència dels agents i va aportar la descripció del presumpte autor, que va ser localitzat i va reconéixer haver infringit destrosses en un cotxe i una moto


La Policia Local d’Elx va detindre un home de 45 anys per danyar amb una roca un cotxe i una moto estacionats al carrer Sor Josefa Alcorta el passat 13 de gener, sobre les 23.20 hores. La Sala d’Operacions (092) del cos de seguretat va enviar una patrulla a la zona davant l’alerta d’un dels propietaris dels vehicles.

L’afectat va relatar als agents haver observat una persona que colpejava amb una pedra de grans dimensions el seu cotxe i va aportar la descripció i la direcció que havia pres. Una vegada localitzat, el sospitós va reconéixer espontàniament als policies ser el causant del trencament de la finestreta d’aquest turisme i, a més, de diverses peces d’una moto aparcada a pocs metres, encara es podia observar la roca emprada.

Els agents, que no van poder concretar les motivacions del presumpte autor dels fets en realitzar afirmacions incoherents, va ser detingut i traslladat a dependències policials.