La Policia Local deté un home que va sostraure un gos i diversos electrodomèstics en dues finques del Camp d’Elx

La Policia Local deté un home que va sostraure un gos i diversos electrodomèstics en dues finques del Camp d’Elx

Els agents van haver d’investigar el domicili al qual pertanyia el gos, que va resultar ser d’un habitatge pròxim


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 9 de gener un home de 42 anys després de, presumptament, robar un gos i diversos electrodomèstics en dues finques del Camp d’Elx. Sobre les 23.40 hores, una patrulla va ser alertada de la presència d’una persona a l’interior d’una finca situada a Atzavares Alt després d’haver saltat la tanca d’aquesta.

Una vegada en el lloc dels fets, els agents van obtindre la descripció del sospitós. Seguidament, es va dur a terme una batuda per la zona per a la localització de l’home i finalment, una dotació el va trobar en un camí pròxim. Aquest portava en un carretó alguns aparells elèctrics com un microones, un televisor o un paeller, juntament amb un gos xicotet .

Els agents van entrevistar la propietària del terreny, que va reconéixer els objectes sostrets, però no l’origen de l’animal.

El presumpte autor dels fets, igual que amb els objectes anteriors, no va poder donar una resposta coherent sobre la presència del gos, i va ser necessari realitzar nous esbrinaments a través de la Sala d’Operacions (092) de la Prefectura per a identificar-lo mitjançant el xip que portava.

L’animal va resultar pertànyer a un habitatge pròxim, encara que la família resident no es trobava en el domicili, per la qual cosa es va procedir al seu trasllat temporal a la Protectora d’Animals per a la seua cura, en espera de la seua recollida i denúncia formal.

L’home, que tenia antecedents delictius previs similars, va ser detingut i traslladat a dependències policials.