La regidora de Festes destaca a FITUR que la Nit de l’Albà és un espectacle únic en el món

La regidora de Festes destaca a FITUR que la Nit de l’Albà és un espectacle únic en el món

Mariola Galiana, juntament amb el regidor de Turisme, Carles Molina, i el president de l’Associació d’Amics de la festivitat, Antonio Sánchez, recalquen la recent declaració com a Festa d’Interés Turístic Nacional


Els regidors de Turisme i Festes, Carles Molina i Mariola Galiana, juntament amb el president de l’Associació d’Amics de la Nit de l’Albà, Antonio Sánchez, han presentat en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) la declaració de la Nit de l’Albà com a Festa d’Interés Turístic Nacional, distinció que es va aconseguir recentment.

Antonio Sánchez ha recordat que fa dos anys es va presentar a FITUR la candidatura i ara ja s’ha aconseguit la distinció. Ha convidat totes les persones a visitar Elx el 13 d’agost per a gaudir de la Nit de l’Albà.

La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha insistit en aquesta invitació perquè les persones gaudisquen de la Nit de l’Albà.

Ha dit que és “l’espectacle pirotècnic més grandiós del món, per la seua duració, per les palmeres que es llancen, per la coetà i pel colofó amb l’espectacular i l’única palmera en el món, la Palmera de la Verge”.

Ha afegit que “una altra singularitat és que és un espectacle pirotècnic que no es fa des d’un únic punt, sinó des de tota la ciutat”. Ha insistit que “és un espectacle únic en el món”, en el qual l’Ajuntament compta amb la participació dels il·licitans i de les il·licitanes.

Per la seua part, el regidor de Turisme, Carles Molina, també ha destacat la importància i la singularitat de la Nit de l’Albà. A més, ha destacat la importància de la presència enguany a FITUR, ja que compta amb estand propi amb motiu del 125 aniversari de la troballa de la Dama d’Elx.

En la presentació també han estat la Dama de Elche Viviente i una de les dames majors de les festes d’Elx.