L’alcalde anima a votar a la cantant il·licitana Blanca Paloma en la seua candidatura a representar Espanya en Eurovisió

L’alcalde anima a votar a la cantant il·licitana Blanca Paloma en la seua candidatura a representar Espanya en Eurovisió

Carlos González demana el suport de la ciutadania per a triar com a favorit “Secreto de agua”, tema amb el qual l’artista competeix en la gran final del Benidorm Fest que se celebra el 29 de gener, al Palau D’Esports L’Illa de la ciutat alacantina


L’alcalde, Carlos González, ha viatjat a Benidorm, acompanyat de la regidora de Cultura, Marga Antón, per a conéixer la cantant il·licitana Blanca Paloma i mostrar-li el seu suport en la seua candidatura a representar Espanya en la 66a edició del Festival d’Eurovisió, que tindrà lloc el pròxim 14 de maig a Torí.

L’alcalde il·licità ha assenyalat que “l’artista és tot un exemple per als joves talents ja que, amb constància, superació i molta faena està portant el nom d’Elx per tot el món”.

González ha animat la ciutadania a votar per “Secreto de agua”, tema amb el qual la cantant competirà en la gran final del Benidorm Fest que se celebrarà en el Palau D’Esports L’Illa de la ciutat alacantina.

L’alcalde ha recordat que en el moment de la final s’obriran les línies per a poder votar a través de trucades de telèfon o missatges SMS a un número que facilitarà la cadena. “Ara toca a tots votar per ella i donar-li l’impuls necessari perquè guanye, per la qual cosa hem d’estar molt atents”, ha manifestat.

El regidor il·licità recorda que “s’obriran les línies per a poder votar a través de trucades de telèfon o missatges SMS a un número que facilitarà RTVE en el moment de la final”

A més, segons informa RTVE, hi haurà un temps limitat de vot d’uns 15 o 20 minutos i una vegada transcorregut, es tancaran línies i es procedirà al recompte de vots.