L’alcalde destaca que “el pas de la Volta convertirà Elx en la capital del ciclisme i reforçarà el seu vincle amb l’esport”

L’alcalde destaca que “el pas de la Volta convertirà Elx en la capital del ciclisme i reforçarà el seu vincle amb l’esport”

Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, assisteixen a la presentació d’aquest esdeveniment esportiu que ha tingut lloc aquest matí a Fitur


“El pas de la Volta convertirà Elx en la capital del ciclisme i reforçarà el seu vincle amb l’esport”. Així ho ha assenyalat l’alcalde, Carlos González, acompanyat del regidor d’Esports, Vicente Alberola, en la presentació d’aquest esdeveniment esportiu que ha tingut lloc aquest matí a Fitur (Fira Internacional de Turisme), que se celebra aquesta setmana a Madrid. A l’acte ha acudit també el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón; la vicealcaldessa d’Alacant, María Carmen Sánchez; i el director d’Unipublic, Javier Guillén.

En concret, aquesta desena etapa de la Volta Ciclista a Espanya, que se celebrarà el pròxim 30 d’agost, serà una contrarellotge de 31,1 quilòmetres i tindrà la Costa Blanca com a escenari que començarà a Elx i finalitzarà a la ciutat d’Alacant.

Des del punt de vista esportiu, González ha assegurat que “es tracta d’una proposta que permetrà reforçar el vincle de la ciutat amb l’esport i en particular amb el ciclisme”. “Elx és una ciutat en la qual hi ha una gran afició pel ciclisme i multitud d’il·licitans i d’il·licitanes que gaudeixen d’aquest esport que és sacrifici, esforç i superació”, ha assenyalat.

La desena etapa d’aquesta prova, que se celebrarà el pròxim 30 d’agost, serà una contrarellotge de 31,1 quilòmetres i tindrà la Costa Blanca com a escenari, començarà a Elx i finalitzarà a la ciutat d’Alacant

Mentre que des del punt de vista del municipi, implica que Elx es convertisca en la capital del ciclisme, segons ha puntualitzat el responsable de l’Equip de Govern, que ha reiterat que “aquest dia la ciutat estarà en el punt de mira de tots els aficionats del món del ciclisme perquè la Volta Ciclista a Espanya és un esdeveniment mundial. La contrarellotge és una prova que concita un enorme interés perquè sol ser decisiva i els principals esportistes eixiran d’Elx”.

Així mateix, González ha mostrat la seua satisfacció i ha agraït a la Diputació Provincial que haja pres aquesta decisió que “sens dubte contribueix a enfortir la imatge d’una ciutat turística que aposta per l’esport”.