L’alcalde felicita a la comunitat xinesa l’arribada de l’any del Tigre i espera que el poder que representa aquest signe signifique “la victòria definitiva en la lluita contra la pandèmia”

L’alcalde felicita a la comunitat xinesa l’arribada de l’any del Tigre i espera que el poder que representa aquest signe signifique “la victòria definitiva en la lluita contra la pandèmia”

Carlos González agraeix el treball del col·lectiu per sumar esforços per a fer del municipi un lloc millor, “amb més qualitat de vida i benestar, on tots puguem conviure amb harmonia, pau i prosperitat”


L’alcalde, Carlos González, ha felicitat a la comunitat xinesa resident a Elx l’arribada del nou any, que tindrà lloc aquest dimarts 1 de febrer. Segons l’horòscop asiàtic, aquest exercici comptarà amb les característiques del Tigre d’Aigua. Les persones nascudes sota aquest signe destaquen per la seua valentia i bona actitud per a desafiar els reptes que se’ls presenten.

La festa de l’Any Nou Xinés se celebra des de fa més de 4.000 anys. Arranca amb el començament del cicle de cultiu, acomiada l’hivern i dona la benvinguda a una nova estació, d’ací ve que també es conega com el Festival de la Primavera.

González ha lamentat que la pandèmia haja impedit gaudir d’una celebració multitudinària i haja obligat al fet que aquest dia es commemore de manera virtual. “Espere que prompte superem aquesta situació i puguem tornar a celebrar-ho als carrers de la nostra ciutat”, ha assenyalat.

L’alcalde il·licità ha aprofitat per a saludar a través d’un vídeo els membres de la comunitat xinesa d’Elx, així com a tots els seus compatriotes i afins que participen en aquests “entranyables” i “simbòlics actes”.

Així mateix, el responsable de l’Equip de Govern ha reconegut la gran labor que realitzen al municipi: “Agraïsc el vostre treball a la ciutat per sumar els vostres esforços per fer d’Elx un lloc millor, amb més qualitat de vida i benestar, on tots puguem conviure amb harmonia, pau i prosperitat”.

“Que el poder que representa el Tigre, el que governa l’any lunar que hui comença per a vosaltres, signifique la victòria definitiva en la lluita contra la pandèmia i la millor de les sorts per a la comunitat xinesa d’Elx”, ha conclòs.