Les banderes de l’Ajuntament il·licità es posen a mitja asta per la tragèdia de Moncada

Les banderes de l’Ajuntament il·licità es posen a mitja asta per la tragèdia de Moncada

L’alcalde, Carlos González, trasllada el dolor i la solidaritat del poble d’Elx als majors residents en les instal·lacions geriàtriques, en particular als 17 ferits i a les famílies de les sis víctimes mortals de l’incendi


El dol ha recorregut la Comunitat Valenciana pels sis morts en l’incendi d’un geriàtric a Moncada ocorregut el dia 18 de gener a la nit. Elx se suma als tres dies de dol oficial decretats per la Generalitat i arria a mitja asta les banderes del seu edifici consistorial.

“El nostre afecte per tots els usuaris i les usuàries de la residència afectats per aquest terrible succés”, ha manifestat l‘alcalde d’Elx, Carlos González, que ha traslladat les condolences i la solidaritat del poble il·licità als moncadenses i els majors que habiten en les instal·lacions geriàtriques, en particular als 17 ferits i a les famílies de les sis víctimes mortals.

L’alcalde ha pogut parlar a primera hora amb el cap del Consell, Ximo Puig, per a informar-se de la situació. “El president ha hagut de suspendre la seua visita a Elx precisament perquè s’ha traslladat a Moncada per a seguir en persona l’evolució dels esdeveniments”, ha explicat.

González, que ha destacat la labor dels serveis d’emergències durant l’evacuació del centre, ha reiterat el dol i el suport de la col·lectivitat il·licitana amb els damnificats per aquestes dramàtiques circumstàncies.