Mobilitat Sostenible posa en marxa al Toscar l’estació número 53 de Bicielx

Mobilitat Sostenible posa en marxa al Toscar l’estació número 53 de Bicielx

La regidora de l’àrea, Esther Díez, comenta que s’emmarca dins de la fase d’ampliació que conclourà al llarg del mes de febrer i que està previst posar en marxa tres estacions més “per a donar una cobertura encara major als diferents barris”


La regidora de Mobilitat Sostenible, Esther Díez, ha presentat aquest matí al costat del centre de salut del Toscar l’estació número 53 de Bicielx.

Díez ha comentat que aquest nou punt s’emmarca dins de la fase d’ampliació que finalitzarà al llarg del mes de febrer i ha afegit que “està previst posar en marxa tres estacions més les pròximes setmanes per a donar una cobertura encara major als diferents barris”.

L’edil de l’àrea ha recordat que al Toscar es va posar en marxa una estació “amb la idea que els veïns i les veïnes puguen accedir a aquest servei públic de lloguer de bicicletes amb el qual busquem fomentar la mobilitat sostenible i que, de manera quotidiana, es puga apostar per aquest transport net”.

A més, la regidora ha destacat que l’objectiu és reduir les emissions contaminants i que, per aquesta raó, “cal afavorir l’oferta de transport ecològic i és la nostra comesa dins de l’ampliació de la fase de Bicielx. Això se suma a les noves infraestructures ciclistes i als nous carrils bici que tenim en contractació”.