Sergio Dalma, Ana Mena, Antonio Orozco, Vanesa Martín i Twin Melody actuaran al juliol en el Salmaya Live Festival d’Elx

Sergio Dalma, Ana Mena, Antonio Orozco, Vanesa Martín i Twin Melody actuaran al juliol en el Salmaya Live Festival d’Elx

FITUR acull la presentació del festival, que se celebrarà en l’aparcament de la Universitat Miguel Hernández entre els dies 7 i 23 de juliol


El regidor de Turisme, Carles Molina, i la regidora de Cultura, Marga Antón, han assistit a FITUR a la presentació oficial del Salmaya Live Festival Elche Oasis del Mediterráneo. Es farà entre els dies 7 i 23 de juliol en l’aparcament de la Universitat Miguel Hernández.

Serà el primer “festival boutique” de la Comunitat Valenciana i estarà orientat “no sols als artistes, sinó al fet que els assistents tinguen experiències”, segons ha explicat Ismael Barquero, director de Comunicació del Festival.

La presentació s’ha fet en l’estand de la Comunitat Valenciana de FITUR, on s’han revelat els noms dels cinc primers artistes que actuaran: Sergio Dalma, Ana Mena, Antonio Orozco, Vanesa Martín i Twin Melody, encara que la llista s’anirà ampliant pròximament. Hi haurà artistes nacionals i internacionals en un total de 16 concert.

En l’aparcament de la Universitat Miguel Hernández hi haurà dos escenaris. En el primer tindrà lloc les sessions de discjòquei i la zona gurmet, amb “experiències gastronòmiques úniques”. El públic podrà gaudir de corners d’alimentació per a vegetarians, vegans i celíacs. Barquero ha dit que “això ens diferencia d’altres festivals”.

S’anuncia la creació de 200 llocs de treball i uns beneficis per a la ciutat de 6 milions d’euros

En el segon auditori es podran reunir 3.500 persones assegudes i 6.500 dempeus. Barquero ha dit que és un projecte que es fa realitat després de dos anys de treball. “Es vol portar a Elx tot el que podem aportar a la ciutat”, ja que s’anuncia la creació de més de 200 llocs de treball directes i indirectes i un benefici econòmic de 6 milions d’euros.

Barquero ha conclòs que “Elx és un punt de referència per a portar aquest turisme cultural i musical a la ciutat i no sols en 2022, sinó que la intenció és que es mantinga durant molts més anys”.

El regidor de Turisme, Carles Molina, ha assenyalat que “dins de la línia estratègica de turisme cal crear producte i el Salmaya Live Festival Elche Oasis del Mediterráneo pot començar a convertir Elx en una ciutat de referència de festivals”. L’edil ha insistit que “l’impacte econòmic és importantíssim, a més d’atraure un turisme sostenible i cultural molt important i rellevant per a la ciutat”.

Així mateix, Molina ha assenyalat que el Salmaya compta amb el patrocini de Visitelche i el suport de la Regidoria de Cultura i ha conclòs dient que “l’aposta està al costat del Salmaya, ja que tot el que estiga alineat amb les línies estratègiques de Visitelche i aporten un valor molt important al turisme i al teixit econòmic de la ciutat és benvingut”.