Visitelche aprofita la presència a FITUR per a captar turisme de congressos

Visitelche aprofita la presència a FITUR per a captar turisme de congressos

El regidor de Turisme, Carles Molina, anuncia una reunió per a octubre amb organitzadors de congressos internacionals perquè coneguen els atractius d’Elx


El regidor de Turisme, Carles Molina, afirma que “Visitelche aposta pel turisme de congressos com una de les línies estratègiques per a la ciutat”. L’edil assenyala que s’està treballant de manera intensa des d’Elx Convention Bureau i recorda que “fins ara a FITUR es disposava d’una taula professional, en la qual es feien els contactes. Però enguany, en tindre estand propi, els professionals han passat en un número important per aquest lloc”.

Molina incideix en què es treballa perquè cada vegada arribe a Elx més turisme de congressos, ja que “és molt interessant perquè aproximadament gasten fins a tres vegades més que un turista convencional”.

El regidor de Turisme afirma que “Elx s’ha posicionat, amb el Centre de Congressos, en esdeveniments mitjans, però amb el futur Palau de Congressos es podran fer congressos més grans”.

A més, ha anunciat que a FITUR s’ha tancat un post-tour de l’Iberian MICE Fòrum, que es farà a Benidorm a l’octubre. Coincidint amb aquesta trobada, una selecció dels compradors i organitzadors d’esdeveniments internacionals passaran dos dies a Elx perquè puguen conéixer de primera mà tots els atractius de la ciutat com a seu de reunions”. Carles Molina conclou que des de Visitelche estan “molt interessats a atraure el turisme de congressos a la ciutat”.