Renfe anuncia que el 28 de febrer arranca la nova freqüència de l’AVE a Elx

Renfe anuncia que el 28 de febrer arranca la nova freqüència de l’AVE a Elx

A partir del pròxim dilluns, l’oferta de la línia Oriola-Elx-Madrid tindrà sis trens, tres per sentit, la qual cosa suposa 2.190 places diàries


Renfe ha anunciat oficialment aquest matí que dilluns, 28 de febrer, arrancarà la nova freqüència de l’AVE Oriola-Elx-Madrid. Des de hui ja es poden adquirir els bitllets per a viatjar entre el municipi i la capital del país en aquesta tercera freqüència, que partirà des d’Elx AVE a les 12.04 hores per a arribar a Madrid Puerta de Atocha a les 15.03. Mentre que des de Madrid el tren eixirà a les 16.05 i arribarà a Elx a les 19.06.

L’AVE Oriola-Elx-Madrid va començar el seu servei fa més d’un any amb una oferta de quatre trens diaris, dos per sentit. A partir del dilluns l’oferta serà de sis trens AVE, tres per sentit, la qual cosa suposarà 2.190 places diàries.

L’alcalde, Carlos González, va anunciar la notícia diumenge passat i la va valorar positivament per al municipi perquè responia “a l’evolució favorable de la demanda”. No en va, 156.000 passatgers van viatjar en la línia, en vies de consolidació, i el 18% d’aquesta xifra va usar l’estació de Matola.