El plat “Galtes al Vermut” elaborat per Asunción Martínez és el guanyador de la quarta edició de “Superxef Sénior”

El plat “Galtes al Vermut” elaborat per Asunción Martínez és el guanyador de la quarta edició de “Superxef Sénior”

L’edil de Polítiques de Majors, Puri Vives, obsequia els xefs i Dialprix amb un reconeixement per la seua labor realitzada en totes les edicions


El plat “Galtes al Vermut”, elaborat per Asunción Martínez ha sigut el guanyador de la IV edició del concurs gastronòmic “Superxef Sénior”, organitzat per la Regidoria de Majors de l’Ajuntament d’Elx amb el patrocini de Dialprix, que s’ha celebrat a les instal·lacions de l’Escola Municipal d’Hostaleria amb la participació de nou finalistes i la col·laboració dels tres guanyadors de l’edició de l’any passat.

L’esdeveniment ha sigut presentat per l’edil de Polítiques de Majors, Puri Vives, i ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Vicente Alberola.

El segon premi se l’ha emportat el plat “Caldereta de rap i gambes i cloïsses” cuinat per Asunción Ruiz i el tercer ha sigut per a Margarita Moltó amb el plat “Arròs amb ceba”.

El concurs ha comptat amb nou participants i el jurat ha estat format per coneguts xefs de restaurants il·licitans com Susi Díaz (La Finca), Fran Castell (Confiteria Castell), Carmen Canals (La Latería de la Laurel), Odón Martínez (Granaino), Tomás López (Mestizaje), Adrián Aliaga (Martino), Jose Galera (Antojito), Noelia Pascual (Cachito) i Chema García (La Finca).

Les guanyadores del concurs s’han emportat un carro amb productes de Dialprix, la guanyadora ha sigut obsequiada amb un menjar o sopar a Mestizaje i la segona amb un menjar o sopar a La Latería Gastrobar.

Les fases prèvies del concurs es van celebrar els passats dies 20, 21 i 22 de juny a les instal·lacions de l’Escola Municipal d’Hostaleria.

A més, Vives ha agraït la participació de tots els concursants i ha obsequiat els xefs i el patrocinador Dialprix per la labor que han realitzat en totes les edicions anteriors.