Els tallers d’estiu impulsats per la Regidoria d’Igualtat se celebraran al juliol amb activitats de ioga i pintura a l’aire lliure

Els tallers d’estiu impulsats per la Regidoria d’Igualtat se celebraran al juliol amb activitats de ioga i pintura a l’aire lliure

L’edil de l’àrea, Mariano Valera, informa que el termini d’inscripció serà del 6 al 12 de juny a través d’aquest enllaç www.elche.es/animacion-sociocultural


Els tallers d’estiu impulsats pel Servei de Dinamització Comunitària Elx Conviu de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Elx se celebraran de dilluns a dijous als matins entre el 4 i el 29 de juliol amb activitats de ioga i pintura a l’aire lliure, entre altres.

En la seua tercera edició aquests tallers del Programa d’Animació Sociocultural estan dirigits a persones majors de 18 anys i s’ofereixen també activitats de decoració de ventalls, manualitats, ment positiva, activa el teu cos, aprén a usar el teu mòbil i passejos il·licitans. Per a garantir l’accessibilitat a la major part de la ciutadania cada persona podrà triar un màxim de dos tallers i podrà ser admés en un d’ells després del sorteig.

“A través dels tallers oferim a la ciutadania un espai d’oci i temps lliure que els permet millorar el seu benestar físic, mental i emocional, generant així relacions i vincles entre les persones participants“, ha comentat Valera.

El termini d’inscripció dels tallers serà del 6 al 12 de juny i s’han de realitzar a través de l’enllaç www.elche.es/animacion-sociocultural L’adjudicació de tallers es realitzarà a través de sorteig i a partir del 17 de juny es podrà consultar en la web municipal si la persona ha sigut admesa o si ha quedat en llista d’espera. A més, les persones admeses rebran un SMS al seu mòbil.

Així mateix, el regidor ha explicat que “és una prolongació dels nostres tallers, que es realitzen en els centres socials i cívics des de setembre de l’any passat, però per demanda dels usuaris i usuàries volem allargar-los un any més al mes de juliol” i ha destacat que amb la suma dels tallers anuals i estivals van ser admesos més de 3.000 persones.

Les activitats es realitzaran en centres socials i espais oberts, tant al nucli urbà d’Elx com a les pedanies.

Valera ha animat a la població a participar en aquestes activitats “ja que són beneficiosos per a la salut física i mental. En l’edició de l’any passat es van beneficiar més de 400 persones en els tallers estivals“.

Qualsevol dubte o consulta es pot fer a través del correu habilitat talleressociales@elche.es