L’alcalde respon les preguntes d’una trentena d’alumnes de tercer de primària del col·legi Reis Catòlics

L’alcalde respon les preguntes d’una trentena d’alumnes de tercer de primària del col·legi Reis Catòlics

Els escolars visiten l’Ajuntament d’Elx on simulen un ple i plantegen algunes qüestions com de quin any és l’Ajuntament?, com és el treball d’un alcalde?, quantes empreses hi ha a Elx?, quants anys tens? o de quin equip de futbol eres?


Una trentena d’alumnes de tercer de primària del col·legi Reis Catòlics d’Elx han visitat l’Ajuntament i han ocupat els seients dels regidors, com si es tractara d’un ple en el qual han exposat i debatut alguns temes relacionats amb el municipi. L’alcalde, Carlos González, acompanyat per la regidora d’Educació, María José Martínez, ha rebut els menors i ha contestat cadascuna de les preguntes que li han realitzat sobre la labor que exerceix dins de l’administració local, com és el seu treball i el seu dia a dia al capdavant del govern municipal, entre altres qüestions.

De forma molt pròxima, el regidor il·licità ha atés les curiositats dels escolars alhora que els ha aclarit els dubtes que tenien. De quin any és l’Ajuntament?, quants habitants hi ha a Elx i quantes es van a l’any?, com és el treball d’un alcalde? quin tipus de turisme ve a Elx? quantes empreses hi ha a Elx?, quants anys tens? de quin equip de futbol eres? han sigut algunes de les preguntes que han formulat 32 d’aquests xiquets i xiquetes que s’han mostrat també molt interessats per altres temes com la neteja o el medi ambient.

El regidor il·licità, Carlos González, acompanyat per la regidora d’Educació, María José Martínez, atén totes les curiositats i explica la labor que exerceix dins de l’administració local, com és el seu treball i el seu dia a dia al capdavant del govern municipal

Els escolars també han aprofitat aquesta trobada per a convidar l’alcalde a participar a la carrera solidària que organitza el centre educatiu, així com a formar part del 50 aniversari del col·legi que tindrà lloc l’any vinent.

Tant el director del CEIP, Baltasar García, com els professors Nati Clares i Pedro Aragón han realitzat un balanç positiu de l’activitat, per permetre l’alumnat acostar-se al funcionament real de les institucions.

Una visita molt educativa al mateix temps que divertida amb la qual les alumnes del centre han pogut conéixer de prop el Consistori i les funcions que exerceix el seu regidor comptades per ell mateix en primera persona.