El nou restaurant del Parc Municipal quedarà integrat al Palmerar amb un disseny modern i comptarà amb gastronomia local

El nou restaurant del Parc Municipal quedarà integrat al Palmerar amb un disseny modern i comptarà amb gastronomia local

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, i els responsables de l’empresa adjudicatària presenten el projecte de l’enclavament gastronòmic que comptarà amb servei de cafeteria i salons d’esdeveniments


El nou restaurant del Parc Municipal quedarà integrat al Palmerar amb un disseny modern i comptarà amb gastronomia local. El regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Carles Molina, ha presentat el projecte al costat dels responsables de l’empresa adjudicatària, Carlos López i Roberto Serrano, que han fet una exposició de les primeres imatges del que serà el restaurant amb una projecció moderna i actual. El Grup Aurea explotarà l’enclavament gastronòmic d’una mica més de 1.500 metres quadrats per un període de 25 anys amb les obligacions que marca el plec de condicions, com la necessitat que la carta estiga formada per productes de km 0.

Les instal·lacions estaran envoltades d’una gran vidriera. Així mateix, comptaran amb servei de cafeteria i salons d’esdeveniments per a poder realitzar ponències. A més, s’apostarà per l’eficiència energètica i es formalitzarà un conveni de col·laboració amb una escola de cuina.

L’edil ha agraït la implicació i la valentia de l’empresa per llançar-se en aquesta iniciativa malgrat la situació que ha travessat el sector hostaler a conseqüència de la pandèmia. Molina ha recordat que la inversió per a recuperar l’activitat en eixe restaurant enclavat al cor del Palmerar històric d’Elx serà de prop de dos milions d’euros, motiu pel qual el cànon anual de 43.300 euros fixat en la concessió quedarà bonificat en un 95% els primers 15 anys de concessió i en un 75% els deu restants.

L’edil assegura que “serà un abans i després, no sols en la restauració sinó en el món del turisme congressual perquè fomentarà l’interés dels turistes i suposarà un incentiu per al municipi”

“Serà un abans i després no sols en la restauració sinó en el món del turisme congressual perquè fomentarà l’interés turístic i suposarà un incentiu per al municipi”, ha assenyalat l’edil, que ha assegurat que “s’està treballant per a poder començar amb les obres al més prompte possible”.

Per part seua, els responsables de l’empresa consideren que el projecte té “moltes possibilitats”. Segons han indicat l’objectiu és recuperar l’essencial de l’anterior restaurant on se celebraven convits i bodes i la intenció és integrar l’edifici amb tot el seu entorn mitjançant vegetació.