La Policia Local deté un home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública

La Policia Local deté un home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública

Els agents van donar l’alt al sospitós en saltar-se un semàfor en roig al seu pas per l’Altet, van veure indicis d’un possible consum o possessió d’estupefaents i van trobar un embolcall de cocaïna al seu casc


La Policia Local va detindre el passat 23 d’agost un home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Sobre les 17.45 hores, una dotació va donar l’alt al conductor d’un ciclomotor en saltar-se un semàfor en roig al seu pas per l’avinguda de Sant Francesc d’Assís de l’Altet.

Una vegada identificat el conductor, els agents van comprovar la documentació del vehicle que presentava la seua ITV caducada des de 2020. A causa de l’actitud i el comportament nerviós del sospitós, els agents van veure indicis d’un possible consum o possessió d’alguna substància estupefaent, per la qual cosa van procedir a la cerca de droga entre les seues pertinences i van trobar a l’interior del casc un embolcall de plàstic. Aquest, segons es va poder confirmar, contenia una mica més de 12 grams de cocaïna, que podia incórrer en un delicte contra la Salut Pública.

L’home, de 42 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials, a més de realitzar-se la formulació de les corresponents infraccions administratives.