Prop de 2.500 persones degusten la crosta i la paella gegant durant la 42 edició del Concurs d’Arròs amb Crosta

Prop de 2.500 persones degusten la crosta i la paella gegant durant la 42 edició del Concurs d’Arròs amb Crosta

L’alcalde d’Elx, Carlos González, al costat de l’edil de Festes, Mariola Galiana, membres de l’Equip de Govern i les Reines i Dames de les Festes d’Elx visiten les 19 comissions participants en un esdeveniment organitzat per la Federació Gestora de Festejos Populars al Passeig de l’Estació


Prop de 2.500 persones han pogut degustar la paella i la crosta gegant realitzada durant la 42 edició del Concurs d’Arròs amb Crosta que ha tingut lloc aquest matí en el Passeig de l’Estació.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, al costat de la regidora de Festes, Mariola Galiana, membres de l’Equip de Govern i les Reines i Dames de les Festes d’Elx han visitat les 19 comissions que participen en l’esdeveniment organitzat per la Federació Gestora de Festejos Populars.

El primer premi se l’emporta la Comissió de Festes Avinguda Llibertat-Algeps, el segon premi recau en la Comissió de Festes de Passeig de Germanies i el tercer premi és per a la Comissió de Festes d’Altabix.

González ha sigut l’encarregat, al costat de les reines i les dames i de la direcció d El Corte Inglés, de tallar la crosta per a donar inici al repartiment de racions d’un dels plats més típics de la gastronomia il·licitana.

 

El primer premi se l’emporta la Comissió de Festes Av. Llibertat-Algeps, el segon premi recau en la Comissió de Festes de Passeig de Germanies i el tercer premi és per a la Comissió de Festes d’Altabix

Per a l’elaboració de la crosta s’han necessitat més de 1.000 ous, 110 litres d’aigua, 90 quilos d’arròs, 70 quilos de carn, 30 quilos d’embotit i cinc quilos de colorant.