José Esclapez Campillo ja té el seu carrer a Torrellano després d’un emotiu homenatge

José Esclapez Campillo ja té el seu carrer a Torrellano després d’un emotiu homenatge

L’alcalde destaca que “amb aquest senzill però emotiu acte, volem recordar, agrair i reconéixer una persona molt estimada per tots nosaltres, per Torrellano i per tots els il·licitans”


L’Ajuntament d’Elx ha inaugurat aquest dissabte 24 al matí l’antic carrer “la Figuera” amb el nou nom de “José Esclapez Campillo”, situat a Torrellano, en reconeixement institucional a la seua trajectòria personal i professional centrada en aquesta partida del Camp d’Elx de la qual va arribar a ser alcalde pedani en 2012 fins a la seua defunció en 2017.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i els regidors Ramón Abad, Vicente Alberola, Héctor Díez, Patricia Macià i Puri Vives han assistit a l’acte de reconeixement organitzat per l’Ajuntament. Un emotiu esdeveniment que no van voler perdre’s veïns de la pedania que es van acostar per a recordar l’homenatjat.

“Pepe Esclapez”, com el coneixien els seus veïns, va ser president de la Comissió de Festes en diverses ocasions. Molt actiu i treballador incansable pel seu poble, de caràcter molt positiu, José Esclapez ha deixat un gran record entre els seus veïns i també entre totes les persones que han tingut l’oportunitat de compartir amb ell vivències pròpies del càrrec com a alcalde pedani de Torrellano.

“Hui, amb aquest senzill però emotiu acte, volem recordar, agrair i reconéixer una persona molt estimada per tots nosaltres, per Torrellano i per tots els il·licitans, com era Pepe Esclapez”, ha assenyalat l’alcalde, que a continuació ha donat la paraula a Paco Sempere, amic de l’expedani i també a la seua neta, Elsa, que l’ha recordat com “Pepito, el Sopa, una persona que va donar tot pel seu poble i per la seua gent”.

Ha sigut un acte molt emotiu en el qual l’alcalde ha dit que “crec que la llista de carrers ha de ser el reflex del que passa a la societat i de les persones que són importants per a aquest territori i, per tant, a partir d’aquesta reflexió, igual que hui dediquem aquest carrer a Pepe Esclapez, continuarem fent passos en la mateixa direcció”.

Carlos González ha destacat que “Pepe sempre va ser una persona lleial que va lluitar en tot moment per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Torrellano, per damunt de qualsevol altra premissa”.