La Junta de Govern Local aprovarà divendres la petició a la Diputació de la subvenció per al futur Palau de Congressos

La Junta de Govern Local aprovarà divendres la petició a la Diputació de la subvenció per al futur Palau de Congressos

L’alcalde, Carlos González, assegura que “des de l’Ajuntament s’està treballant amb absoluta celeritat, serietat i complint els terminis establits amb l’objectiu que abans que finalitze l’any es puga disposar dels terrenys”


La Junta de Govern Local adoptarà el divendres 30 l’acord de sol·licitar a la Diputació Provincial d’Alacant els 4,6 milions d’euros per a l’adquisició de la parcel·la on es construirà el futur Palau de Congressos. Així ho ha anunciat l’alcalde, Carlos González, que ha assegurat que “des de l’Ajuntament s’està treballant amb absoluta celeritat, serietat i complint els terminis establits amb l’objectiu que abans que finalitze l’any es puga disposar dels terrenys”.

L’alcalde ha recordat que entre el 13 d’abril, quan es va anunciar l’inici de procediment d’expropiació, i el 9 de setembre, quan la Junta de Govern Local va aprovar l’expropiació forçosa, s’han dut a terme tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la propietat dels 5.000 metres quadrats.

En aquest sentit, en relació amb els tràmits de la Diputació, el regidor il·licità ha aclarit que “per a introduir una modificació pressupostària en el pressupost d’una administració local no fa falta cap expedient ni cap documentació, tan sols la voluntat política del govern” i ha recordat que “demà finalitza el termini de presentació d’al·legacions per part dels propietaris i fins al moment no hi ha hagut cap, com es preveia”. A més, l’alcalde ha assenyalat que el divendres 30 també es remetrà a Diputació tota la documentació de l’expedient de l’expropiació forçosa, tal com se li va comunicar al president de la Diputació el 14 de setembre.

“Com a equip de Govern i com a alcalde de la ciutat no tenim cap pretensió d’establir cap polèmica ni amb el president de la Diputació ni amb cap dels actors entorn en una obra que considerem estratègica i fonamental per al progrés social i econòmic d’Elx”, ha assenyalat González, que ha indicat que tampoc tolerarà que es difonguen informacions que són inexactes o que generen confusió entre els ciutadans.

Estem treballant amb celeritat i serietat i volem que tots els actors es comporten amb la mateixa bona fe, lleialtat institucional, responsabilitat i serietat que ho estem fent nosaltres”, ha conclòs.