La Policia Local deté dos persones per agressió mútua en un domicili

La Policia Local deté dos persones per agressió mútua en un domicili

Ambdós detinguts presentaven ferides obertes al rostre i a les extremitats ocasionades amb ganivets i tisores


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 18 de setembre de 2022 dos persones que van protagonitzar una agressió mútua en un domicili situat al carrer Diagonal. Sobre les 00.19 hores, diverses dotacions de Policia Local van ser mobilitzades a aquesta zona davant l’alerta veïnal per una forta baralla en la qual s’estaven trencant portes i estris.

Una vegada al lloc, els agents van percebre el soroll de la discussió des de la via pública i van accedir fins a la porta de l’habitatge on van trobar un dels implicats amb diverses ferides sagnants al rostre, braços i tors; i un segon individu al final del corredor de l’habitatge amb similars lesions.

Segons fonts policials el primer dels implicats va assenyalar que la baralla havia sigut iniciada per l’altra part, sense motiu aparent i que va arremetre contra la seua persona amb ganivets i tisores, per la qual cosa es va veure obligat a defensar-se. Per part seua, l’altre implicat va donar la versió contrària d’allò succeït, sense donar a conéixer el motiu de la violenta reacció del seu company de pis, fill de la seua actual parella. L’habitatge reflectia el resultat de la renyina, amb diversos objectes pel sòl i sang al sòl i a les parets, així com els ganivets i tisores utilitzades.

D’aquesta manera, ambdós homes, de 26 i 33 anys, que presentaven ferides obertes que requeririen punts de sutura, van ser detinguts per l’agressió mútua i traslladats a dependències policials.