Prop de mig miler de persones participen en la novena edició de la Ruta Mototurística “Elx Oasi Mediterrani”

Prop de mig miler de persones participen en la novena edició de la Ruta Mototurística “Elx Oasi Mediterrani”

Prop de mig miler de persones han participat el dissabte 24 al matí en la Ruta Mototurística “Elx Oasi Mediterrani”. Una iniciativa organitzada pel club Custom Milltom Elx, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i VisitElche, que ha tingut com a punt d’eixida i meta el Passeig de l’Estació.

L’esdeveniment ha començat amb un esmorzar tradicional que enguany ha tingut lloc a la rotonda del Parc Municipal, on ha assistit l’alcalde, Carlos González, juntament amb els regidors de Turisme, Carles Molina, i de Cultura, Marga Antón, que han traslladat el suport de l’Ajuntament als participants i han posat en valor que s’haja organitzat aquesta ruta, que té com a objectiu donar a conéixer els atractius turístics d’Elx.

El recorregut ha sigut de 45 quilòmetres i s’ha dut a terme pel terme municipal d’Elx amb l’objectiu de promocionar la ciutat, la seua cultura, gastronomia, història i tot el seu entorn.

Finalment, l’edició novena de la Ruta Mototurística “Elx Oasi Mediterrani” ha conclòs amb un menjar i un concert de rock al Passeig de l’Estació.

Enguany part de la recaptació de les inscripcions anirà destinada a ANOA ELX, Associació per a l’Atenció de Persones amb Diversitat Funcional.