Concentració a la Plaça de Baix en repulsa de la violència masclista

Concentració a la Plaça de Baix en repulsa de la violència masclista

Com cada dia 25 de tots els mesos, la Plaça de Baix ha acollit la concentració amb la qual la Coordinadora Feminista d’Elx expressa la seua repulsa i condemna cap a tota mena de manifestacions i accions masclistes.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, l’edil d’Igualtat, Mariano Valera, l’edil de Comerç, Felip Sànchez i el d’Esports, Vicente Alberola, s’han sumat a aquest acte per a expressar el total rebuig per part de l’Equip de Govern cap a qualsevol mena de violència contra les dones.

Tal com s’ha denunciat en la concentració, hui, 25 d’octubre, són 35 les dones assassinades enguany a les mans de les seues parelles o exparelles, en total són 1.165 dones assassinades des de 2003. Ahir mateix, a Alcoi, Adoración de 27 anys va ser brutalment assassinada per la seua parella.

“Som ací per a no oblidar-les i que el seu record i les nostres protestes construïsquen un futur més segur per a les dones i les seues filles i fills. Tenim l’obligació com a dones i homes que conformem aquesta societat de parar aquesta brutalitat“, han expressat les feministes en el seu manifest.