Detingut per falsificar una targeta d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

Detingut per falsificar una targeta d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

Una dotació de Mobilitat Urbana va detectar la imitació al quadre de comandament d’un vehicle estacionat en una plaça reservada a minusvàlids del centre i va ser arrestat a l’endemà després de les comprovacions per un presumpte delicte de falsedat documental


La Policia Local d’Elx va detindre un home per falsificar una targeta europea d’aparcament per a minusvàlids. El dissabte 15 d’octubre, sobre les 17.00 hores, una dotació de Mobilitat Urbana va advertir que l’autorització existent al quadre de comandament d’un vehicle disposat en una plaça reservada a persones amb mobilitat reduïda situada a la via pública, al centre del nucli urbà, podria ser una còpia realitzada digitalment de les targetes autèntiques.

Per això, els agents de Mobilitat van denunciar el presumpte estacionament indegut i van telefonar a la grua municipal per al trasllat de l’automòbil al Depòsit Municipal. A més, van poder parlar amb el propietari del turisme hores després, que va ser citat a la Prefectura l’endemà.

Quan, gràcies a les perquisicions i a la comprovació de la targeta es va saber que era una imitació, l’equip de la Policia Judicial de Trànsit (Atestats) de la Policia Local va instruir les diligències pertinents i va arrestar al sospitós per un presumpte delicte de falsedat documental, tipificat en l’article 392 del Codi Penal.