El amor enamorado, de Lope de Vega emociona en el Festival Medieval d´Elx

El amor enamorado, de Lope de Vega emociona en el Festival Medieval d´Elx

La insòlita història conta com humans, nimfes i déus s’uneixen per a combatre contra una força maligna encarnada en la serp de Pitó.

L’argument va estar acompanyat d’una original posada en escena repleta de color i recursos teatrals que va acabar amb una sentida ovació per part dels espectadors, els quals van estar pendents durant les dues hores de duració d’un espectacle ple de matisos i emoció.

L’obra, interpretada per Mic Producciones y Distribuciones Teatrales va tindre lloc en el Gran Teatre i va ser organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx amb motiu de la XXVII edició del Festival Medieval.

Aqueix matí va tindre lloc el concert Conditor Alme a l’Església de San José, interpretat per Alba Asensi i Abigail R. Horro.

Arpes, veus, percussions i altres instruments es van combinar trobant un equilibri perfecte combinant l’emoció i un missatge que va donar a conéixer part del repertori de la Música Antiga que ha quedat minoritzat per qüestions de desigualtat de gènere, llengua o territori. També van interpretar part del repertori més conegut dins de la música d’aquesta època, incloent fins i tot cançons cantades en Occità, un preciós regal per a tots els assistents.