El Centre de Congressos acull la presentació de les tendències del calçat per a la primavera-estiu de 2024

El Centre de Congressos acull la presentació de les tendències del calçat per a la primavera-estiu de 2024

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, va assistir a la presentació de les tendències per a la primavera-estiu de 2024 que l’Associació Espanyola d’Empreses de Components del calçat (AEC) va dur a terme al Centre de Congressos sota el títol ‘Innovacions per al Futur, AEC i WGSN‘.

En la seua intervenció en l’acte Carles Molina va posar en valor la importància que el sector dels components té com a motor econòmic de la ciutat. “El dels components del calçat és un sector que mira al futur i vol estar a l’avantguarda de la moda nacional i internacional. Presentacions com aquesta a la qual estem assistint afermen la marca de qualitat Elx en una indústria fonamental per a l’economia de la nostra ciutat”.

Tamara Cloé Leguia, Trend Specialist de WGSN, va presentar els pronòstics de tendències; colors, acabats i tèxtils, cuirs i altres materials, accessoris i adorns per al calçat i la marroquineria identificats en tres tendències basades en el model que WGSN desenvolupa per a poder oferir cada temporada la millor informació en tendències de moda: observant el mapa d’influències, sintetitzant les dades, pronosticant mercats, estils de vida i disseny de productes per a aquesta nova temporada: Primavera Estiu 2024.