El Centre de Congressos acull una jornada de treball per a impulsar la inserció laboral de col·lectius vulnerables

El Centre de Congressos acull una jornada de treball per a impulsar la inserció laboral de col·lectius vulnerables

Els regidors de Polítiques Inclusives, Mariano Valera, i de Promoció Econòmica, Carles Molina, assisteixen a aquesta trobada organitzada per Elche Acoge i l’Ajuntament


El Centre de Congressos ha acollit les IV Jornades per la Diversitat i Inclusió en l’Empresa. L’esdeveniment, que ha comptat amb més de mig centenar d’inscrits, ha sigut organitzat per Elche Acoge en col·laboració amb l’Ajuntament d’Elx i en aquest s’han donat a conéixer les bones pràctiques a favor de la diversitat que realitzen algunes empreses il·licitanes. Els regidors de Polítiques Inclusives, Mariano Valera, i de Promoció Econòmica, Carles Molina, han assistit a l’acte, que també ha comptat amb la presència del president de l’entitat, Francisco Cámara, i la responsable de l’àrea d’Ocupació i Empresa d’Elche Acoge, María Prio.

Valera ha destacat que des de l’administració local continuaran donant suport a aquesta mena d’accions que tenen com a objectiu fonamental la inserció laboral de col·lectius vulnerables. “Aquesta iniciativa no deixa de ser una eina més que se suma a tot el treball que realitza l’Ajuntament” ha assenyalat l’edil, que ha informat que a “Elx prop de 5.800 persones estan cobrant la Renda Valenciana d’Inclusió”.

En aquest sentit, el regidor ha posat en relleu l’esforç que realitza Elche Acoge amb aquesta jornada i ha fet una crida al teixit empresarial de la ciutat per a afavorir la inclusió laboral dels immigrants.

Per part seua, Prio ha explicat que en aquestes sessions es realitzarà una simulació d’un procés de selecció on les persones participants podran ser entrevistades i ha apuntat que, a més, es tractarà de sensibilitzar les empreses perquè posen en pràctica la part de responsabilitat corporativa.