El musical infantil ‘Despertando las neuronas’ arriba a La Llotja el dissabte 29 amb l’objectiu d’afavorir l’atenció, la comprensió i la memòria de treball dels més xicotets

El musical infantil ‘Despertando las neuronas’ arriba a La Llotja el dissabte 29 amb l’objectiu d’afavorir l’atenció, la comprensió i la memòria de treball dels més xicotets

La regidora de Cultura, Marga Antón, i el director artístic de la Companyia de Teatre Musical d’Espanya, Pedro Pomares, presenten l’espectacle xilé que es podrà gaudir més en profunditat al Gran Teatre a principis de l’any 2023


La Llotja acull aquest dissabte, 29 d’octubre, una bestreta del musical infantil Despertando las neuronas amb l’objectiu d’afavorir l’atenció, la comprensió i la memòria de treball dels més xicotets. Una proposta promoguda per la Companyia de Teatre Musical d’Espanya (CTME), en col·laboració amb l’Ajuntament d’Elx i la Televisió Nacional de Xile. L’edil de Cultura, Marga Antón, al costat del director artístic Pedro Pomares, ha presentat aquest esdeveniment que es podrà gaudir més en profunditat al Gran Teatre a principis de l’any 2023 dins de la programació infantil que la Regidoria posa en marxa per Nadal.

L’edil ha elogiat la carrera professional de Pomares i ha dit que se sent molt orgullosa que “un artista il·licità haja recorregut el món amb aquests meravellosos espectacles que no sols posen a Elx al mapa, sinó que a més són d’una qualitat excepcional”.

Segons ha detallat el director artístic, que ha acudit acompanyat del productor de l’espectacle, Walter Benitez, i la directora artística, Claudia Donoso, Despertando las neuronas és un xou innovador que naix a Xile amb la missió de divertir tota la família, especialment els xicotets i xicotetes de la casa, a més d’educar sobre la importància de la cura del medi ambient i d’una vida saludable, així com també promoure el bon tracte, l’educació cívica i la formació ciutadana, mitjançant una proposta d’arts musicals i dansa integrals i integrades.

Les entrades poden adquirir-se mitjançant la web giglon.com. El preu és de 10 euros, però posant el codi ‘neuromas’ automàticament es descompten dos euros.

Benitez ha assenyalat que “aquest musical és un projecte basat en les neurociències educatives mitjançant el qual els personatges de Neuronilla, Neuronín i Neurona Melodia—al costat de la seua banda els Neuromitos—activen el cervell de xiquetes i xiquets a través de cançons entretingudes, participatives i didàctiques.

Per part seua, Claudia Donoso ha informat que amb aquesta iniciativa es busca potenciar les capacitats i afavorir, així, a través del color, el so, el moviment i la paraula, una atenció sostinguda per a tots els xicotets i xicotetes i per a tota la família.