El Saló de Plens acull la recepció del Club Esportiu Parres dels Arenals del Sol en reconeixement als seus mèrits en les disciplines aquàtiques

El Saló de Plens acull la recepció del Club Esportiu Parres dels Arenals del Sol en reconeixement als seus mèrits en les disciplines aquàtiques

L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, lliuren una placa a l’equip en agraïment al seu esforç i dedicació durant la temporada 2022


El Saló de Plens ha acollit la recepció del Club Esportiu Parres dels Arenals del Sol en reconeixement als seus mèrits en les disciplines aquàtiques durant la temporada 2022. L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’Esports, lliurat una placa a l’equip en agraïment al seu esforç i dedicació.

El responsable de l’Equip de Govern ha donat la benvinguda als esportistes i ha agraït a les famílies per “ser una peça clau dins d’eixe treball conjunt que fa, d’una banda, el talent esportiu i, per una altra, el club”. Així mateix, González ha mostrat el seu orgull que l’equip estiga portant el nom de la ciutat a l’àmbit regional, nacional i internacional i que destaque en totes les disciplines nàutiques en les quals participa, principalment paddle surf i kitesurf. A més, l’alcalde ha enviat un missatge als joves i ha destacat la importància de tindre èxit, però encara més de gaudir de la pràctica de l’esport i de la convivència.

Per part seua, el regidor ha destacat els valors de l’esport i ha felicitat els esportistes, els entrenadors i els pares per la seua gran implicació.

L’entrenador del club i competidor, Daniel Parres, ha lloat el mèrit dels joves que han estat treballat sessió d’aigua i de gimnàs sis dies a la setmana. “Tenim un bon planter i som l’orgull de tot el món ja que ens envien felicitacions des de Tailàndia i des d’altres racons del planeta”, ha assenyalat Parres, que ha mostrat el seu orgull de poder gaudir de la platja dels Arenals de Sol “perquè compleix les condicions i expectatives per a poder realitzar les diferents disciplines aquàtiques”.

A continuació, es detallen els mèrits esportius pels quals han sigut rebuts al Saló de Plens de l’Ajuntament:

Competicions regionals:
  • Circuit del Mediterrani. 11 proves repartides per tot el Mediterrani i els voltants on els esportistes van sumant punts en cada prova i a final de temporada es trauen classificacions generals.

El club ha competit amb tots els seus esportistes en moltes de les proves.

En 2021 els resultats van ser: 9 ors, 5 plates i 6 bronzes.

Competicions nacionals:
  • Campionat d’Espanya Velocitat en aigües Planes (Granada) 30/04/22 3 ors, 3 plates.
  • Campionat d’Espanya sprint Santa Pola 2022. 5 ors, 2 plates i 4 bronzes.
  • Campionat d’Espanya de llarga distancia Cap de Palos 2022. 4 ors, 1 plata, 6 bronzes.
  • Campionat d’Espanya de velocitat a la mar Múrcia 2022 3 ors, 5 plates, 3 bronzes
Competicions internacionals:
  • Copa del món ICF (Federació internacional de Canoa) a Suïssa Thun 2022: 2 ors, 4 plates, 2 bronzes.
  • Campionat d’Europa per seleccions Dinamarca per la selecció nacional (Federació espanyola de SURF). 5é lloc en sprint, 2n lloc en relleus i 2a posició selecció espanyola per medaller.
  • Mundial ICF (Federació internacional de Canoa) Gdynia 2022. 3 ors, 2 plates, 1 bronze.
Participants amb resultats en aquest any (2022):
  • Eric Pérez, edat 9 anys.

Categoria sub 10. actual Campió d’Espanya en totes les modalitats (sprint, Velocitat aigua plana, llarga distància i velocitat en la mar) 2022.

  • Tomás Blin, edat 9 anys.

Categoria sub 10. subcampió d’Espanya en velocitat aigua plana i 3r en llarga distància i velocitat a la mar 2022.

  • Rubén Cantoral, edat 12 anys

Categoria sub14. Actual campió d’Espanya en Llarga distància i subcampió en velocitat a la mar 2022.

  • Inés Blin, Edat 14 anys.

Categoria sub 16. Campiona d’Espanya en velocitat a la mar 2022, subcampiona en sprint i velocitat a la mar i 3a d’Espanya en llarga distància 2022. Competidora internacional 6a del món júnior en carrera tècnica ICF 2022.

  • Alexia Soto, edat 14 anys.

Categoria sub 16. 3r classificada en el mundial ICF júnior llarga distància 2022, 4a en carrera tècnica mundial ICF categoria júnior 2022, 1a en tècnica i distància júnior en copa del món ICF 2022. 1a en velocitat a la mar i velocitat en aigua plana 2022 i 2a en llarga distància en campionats d’Espanya 2022.

  • Pablo Carbonell.

Categoria Sub 16. Actual campió del Circuit Mediterrani de Sup Race (campionat regional) 2n en tècnica i llarga distància júnior en la copa del món ICF Thun 2022. 5é d’Espanya en campionat d’Espanya Llarga distància i velocitat a la mar.

  • Mario Carbonell.

Categoria Sub 16. 4t en tècnica i llarga distància júnior en la copa del món ICF Thun 2022. 10é d’Espanya en llarga distància i velocitat en la mar 2022.

  • Iván Frutos, 16 anys.

Categoria sub18. 6é en tècnica i 8é en sprint i llarga distancia campionat del món júnior ICF 2022, 3r en campionat d’Espanya sprint i 4t en campionat d’Espanya Llarga distància.

  • Sergio Cantoral, 16 anys.

Categoria sub18. Campió del món (1r) júnior en el mundial de la ICF 2022 i subcampió llarga distància júnior mundial ICF 2022. 1r d’Espanya en velocitat en la mar 2022 i 3r d’Espanya en llarga distància 2022.

  • Rafael Sirvent, 22 anys.

Categoria Elit. Campió del món per relleus en mundial ISA 2019 al Salvador. Actualment campió d’Espanya en Sprint i 2n en velocitat en la mar, 5é en el campionat d’Europa amb la selecció nacional i 2n en la categoria relleus selecció nacional europeu a Dinamarca 2022. 10é del món tècnica mundial ICF Polònia 2022.

  • Sheila Sirvent.

Categoria Elit. 3r d’Espanya en velocitat a la mar i 6é d’Espanya en campionat d’Espanya sprint.

  • Daniel Parres.

Categoria +50. Actual campió del món en tècnica i Llarga distància en mundial +50 ICF Polònia 2022, 2n en Sprint categoria +50 mundial ICF 22. Campió d’Espanya en llarga distància, velocitat a la mar i velocitat aigua plana 2022.