El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx acull la presentació de la 63 edició de la Revista Festa d’Elx

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx acull la presentació de la 63 edició de la Revista Festa d’Elx

La presentació de la 63 edició de la revista Festa d’Elx ha tingut lloc el dimarts, 25 d’octubre, a la vesprada al Saló de Plens de l’Ajuntament. A l’acte han assistit l’alcalde, Carlos González, l’edil de Cultura, Marga Antón i membres de la Corporació, així com representants de la societat il·licitana.

Durant l’acte, el director de la revista, Gaspar Maciá, ha fet la introducció d’aquesta i ha donat pas a Paco Vives, que ha oferit la conferència “Pintors que es van inspirar en la Dama d’Elx a principis del segle XX”.

Per part seua, l’alcalde ha felicitat el Consell de redacció de la revista per “haver complit amb l’encàrrec municipal a la perfecció”, a tots els col·laboradors “per haver posat al servei d’aquesta històrica publicació el seu talent “ i al pintor il·licità Fernando Sanchez i Juan, autor de la portada, per la seua “genialitat en reinterpretar i embellir la nostra Dama”.

Tal i com ha declarat González “per a nosaltres és una satisfacció que es mantinga viva aquesta publicació que recuperem des de l’Ajuntament en 2018”.

Per concloure, l’alcalde ha assenyalant que “és una revista per a gaudir, alhora que per a remarcar aspectes que confirmen la nostra idiosincràsia i la nostra identitat col·lectiva. És una joia”.