Emotiu homenatge de l’Ajuntament a les parelles il·licitanes que enguany celebren les seues ‘Bodes d’Or’

Emotiu homenatge de l’Ajuntament a les parelles il·licitanes que enguany celebren les seues ‘Bodes d’Or’

Una trentena de matrimonis que es van casar en 1972 celebren els seus 50 anys junts en un acte juntament amb els seus familiars al qual assisteixen l’alcalde, la regidora de Política de Majors i l’edil de Drets Socials


El Centre de Congressos ‘Ciutat d’Elx’ ha acollit aquesta vesprada una nova edició de la gala “Bodes d’Or” amb la qual l’Ajuntament homenatja les parelles que compleixen 50 anys de matrimoni.

Una trentena de parelles, acompanyades pels seus familiars més pròxims, han sigut les homenatjades en un emotiu acte organitzat, un any més, per la Regidoria de Política de Majors de l’Ajuntament d’Elx.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, la regidora de Política de Majors, Puri Vives, i l’edil de Drets Socials, Mariano Valera, han assistit a aquest emotiu acte.

Vull felicitar-vos per portar tota una vida de convivència junts, carregats de bons moments i probablement d’algun mal de cap i dificultat”, ha declarat l’alcalde, que ha afegit que “perquè la vida és precisament això, la suma dels bons i els no tan bons moments”.

Tal com ha assenyalat la regidora de l’àrea, Puri Vives, durant l’acte, “com a responsable de la Regidoria de Polítiques de Majors he tingut el privilegi de presenciar l’amor de moltes parelles, que, com vosaltres, van decidir participar en les Bodes d’Or i, deixen-me dir-los, que he aprés que 50 anys junts, és molt més que un homenatge, és el reflex de tota una vida de dedicació i amor i que eixe amor es percep hui a la sala. Gràcies per haver-vos animat a compartir amb nosaltres aquest dia tan especial”.

L’esdeveniment ha començat amb la projecció d’un vídeo sobre els esdeveniments que van tindre lloc a Espanya i al món en 1972, l’any en què els matrimonis homenatjats es van donar el ‘Sí que vull’.

A continuació, les parelles han anat pujant a l’escenari de l’auditori alhora que s’han projectat imatges del dia de les seues bodes, fa 50 anys, i altres de la parella en l’actualitat. Tot això acompanyat d’unes emotives paraules a càrrec del mantenidor de l’acte i el posterior lliurament d’un obsequi commemoratiu de l’esdeveniment consistent en un ram de flors i un àlbum de fotos.

Quan ha finalitzat l’acte ha tingut lloc la foto de família i un còctel a la sala d’exposicions del Centre de Congressos. Allí, els matrimonis homenatjats han tingut l’oportunitat de posar juntament amb les seues famílies en una zona de Photocall amb la finalitat d’immortalitzar la celebració dels seus 50 anys junts.