La carrera popular “Mil Camins Una Meta” preveu arribar enguany als 650 participants

La carrera popular “Mil Camins Una Meta” preveu arribar enguany als 650 participants

La prova, amb eixida i arribada al centre social del Derramador, se celebrarà el pròxim dia 6 de novembre a partir de les 10 del matí, i la recaptació es destinarà a la realització de tallers contra la violència de gènere en centres educatius


La carrera popular “Mil Camins Una meta”, organitzada per l’Associació de Dones Veïnals d’Elx, que se celebrarà el pròxim 6 de novembre a partir de les 10 del matí a Daimés i el Dessador, preveu arribar enguany als 650 inscrits, segons s’ha informat durant l’acte de presentació al pavelló Esperanza Lag.

La prova consta de 10 quilòmetres i una marxa de cinc quilòmetres que discorren els camins i carreteres de les pedanies de Daimés i el Derramador, amb eixida i arribada al centre social del Derramador. Té un caràcter solidari per la sensibilització i la prevenció de la violència de gènere. En la presentació han estat els regidors d’Esports, Vicente Alberola; d’Igualtat, Mariano Valera; i de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez; a més de la vicepresidenta de Dones Veïnals d’Elx, Marisa Bartolomé; i del tècnic coordinador de la carrera, Pedro Mira.

Les inscripcions es poden realitzar en la web softimes.com.es i presencialment al centre social. El dia de la prova hi haurà un esmorzar amb refrigeri per a tots els participants, matalàs inflable per a xiquets i xiquetes i sorteig de regals. La recaptació es destinarà a la realització de tallers de prevenció contra la violència de gènere en centres educatius d’Elx.