La Policia Local deté dues persones per presumptes delictes contra la salut pública

La Policia Local deté dues persones per presumptes delictes contra la salut pública

La patrulla va detectar una conducció anòmala al Pla de Sant Josep i el seu conductor va reconéixer que portava a la seua maleta una varietat de substàncies estupefaents


La Policia Local d’Elx va observar el dia 10 d’octubre, sobre les 15.40, una conducció anòmala per part d’un turisme a la partida del Pla de Sant Josep. Els seus ocupants, en adonar-se de la presència policial es van alterar.

Després de donar-li l’alt, es va confirmar que el vehicle i els seus ocupants eren de Màlaga i van ser preguntats pels possibles motius de la seua conducció errant o per la possessió o consum de substàncies estupefaents. D’aquesta manera, el conductor va reconéixer que portava la droga al vehicle, va dirigir els agents a la part posterior d’aquest i va obrir una de les maletes del maleter. Els agents van trobar una gran varietat de substància estupefaent i l’implicat va assenyalar que les anaven a consumir en un concert, però finalment van decidir no fer-ho. Entre la droga intervinguda es trobaven uns 7 grams d’amfetamines, uns 3 grams de cocaïna, quasi 3 grams de metamfetamina i un pot de cristall amb un líquid identificat com a popper. L’home, de 29 anys d’edat, va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública.

Entre aquesta i una altra actuació posterior que es va saldar amb una dona arrestada, es va intervindre amfetamina, metamfetamina, cocaïna, speed i popper

D’igual manera, unes hores després, una patrulla del torn de nit va detectar al nucli urbà una situació similar per part d’un grup compost per dues dones i un home, que en veure el cotxe policial van adoptar una actitud nerviosa. Les comprovacions van revelar que una d’aquestes persones, de 32 anys, portava 5 grams de speed i també va ser detinguda.