La Policia Local deté un home per forçar el caixetí d’una màquina expenedora al centre

La Policia Local deté un home per forçar el caixetí d’una màquina expenedora al centre

El presumpte autor va emprendre la fugida quan va ser sorprés pels agents eixint de l’establiment en el qual presumptament havia usat la reixa d’un embornal per a fer-se amb la recaptació


La Policia Local va detindre en la mitjanit del passat dimecres un home de 20 anys per forçar el caixetí d’una màquina expenedora al carrer Capità Lagier, al centre de la ciutat. Una patrulla del cos de seguretat municipal es va desplaçar fins al lloc alertada per la Sala d’Operacions (092), que va rebre una telefonada d’un veí que va escoltar forts colps al carrer.

Quan els agents van arribar van observar que una persona eixia d’un establiment a l’interior del qual se situen màquines de venda automàtica, el van aturar i aquest va fugir de manera immediata. Després de la persecució amb diverses patrulles, finalment es va aconseguir localitzar al presumpte autor, ocult entre la vegetació d’un hort i intentant, novament, donar-se a la fugida sense èxit. L’implicat, que tenia ferides sagnants als artells, va rebutjar l’assistència sanitària després de ser traslladat a un centre sanitari.

Els policies van comprovar com una de les màquines expenedores danyada tenia el seu cristall trencat –suposadament amb la reixa d’un embornal– i el seu caixetí forçat. Per això, l’home va ser arrestat i va dir als agents que continuaria delinquint, per la qual cosa s’està investigant la seua possible relació amb altres robatoris similars ocorreguts en els últims dies.