La Policia Local deté un home per tractar d’agredir un agent quan intentava accedir a una nau

La Policia Local deté un home per tractar d’agredir un agent quan intentava accedir a una nau

El sospitós, que finalment va ser detingut per atemptat contra l’autoritat i els seus agents, va voler entrar a la instal·lació de manteniment situada a l’N-340 i va manipular un quadre elèctric dos vegades


La Policia Local d’Elx va detindre en la matinada del passat 12 d’octubre un home de 32 anys per intentar agredir amb unes pinces un agent quan intentava accedir a una nau de manteniment situada a l’N-340, a l’entorn d’IFA. La Sala d’Operacions (092) va mobilitzar una patrulla després de ser alertada pels treballadors.

Una vegada al lloc, un dels operaris va relatar als policies que un desconegut havia volgut entrar a les instal·lacions i que van trobar-lo a l’exterior manipulant un quadre elèctric. Segons va indicar un altre empleat, pretenia obrir la porta d’accés al recinte i es va dirigir cap al quadre elèctric en no aconseguir el seu objectiu, encara que no va causar danys. Els uniformats, que van localitzar l’home rondant per la zona, li van preguntar per la seua presència al lloc i aquest va exposar arguments incoherents i va insistir a accedir a la nau. Com que no existien danys, se li va acabar convencent perquè abandonara l’àrea.

Malgrat això, minuts després es va rebre una nova telefonada dels treballadors, que assenyalaven que l’home havia tornat i que aquesta vegada havia saltat dos closos perimetrals a la part posterior del recinte. Quan va saltar la segona, es va colpejar el cap i va emprendre la fugida en veure els efectius locals. Amb una persecució a la carrera pel camp circumdant, els policies van aconseguir atrapar-lo, encara que aquest va oposar una forta resistència i va agafar unes pinces que portava amagades per a, presumptament, agredir un del agents.

Per aquests fets, l’home va ser arrestat per un presumpte delicte d’atemptat contra l’autoritat i els seus agents i traslladat a dependències policials. Durant el trajecte a comissaria, aquest va exhibir una actitud agressiva i, fins i tot, va autolesionar-se contra la mampara del cotxe patrulla, per la qual cosa va ser traslladat primer a un centre sanitari.