La Regidoria de Comerç llança una nova campanya de Bons Elx Consum amb 2 milions d’euros en bons, el doble que en l’anterior fase

La Regidoria de Comerç llança una nova campanya de Bons Elx Consum amb 2 milions d’euros en bons, el doble que en l’anterior fase

El registre previ s’obri hui, 17 d’octubre, i la venda de bons començarà el dia 20


La regidoria de Comerç llança la segona fase de la campanya de bons Elx Consum, dotada amb 2 milions d’euros en bons a la venda, dels quals 1 milió d’euros són subvencionats per l’Ajuntament. Cada bo suposa un 50% de descompte en les compres als comerços adherits.

El regidor de l’àrea, Felip Sánchez, ha assenyalat que “hui, 17 d’octubre, s’obri el registre previ i el pròxim dijous dia 20 començarà la venda en línia de bons. A més, hi haurà dos dies de venda presencial per a majors de 65 anys: els dies 24 i 25 d’octubre”.

Els usuaris registrats en l’anterior campanya només han de comprovar que el seu accés a la web continua funcionant

“Després de l’èxit de la primera fase, estem convençuts que la nova campanya tornarà a triomfar entre els il·licitans i les il·licitanes”, ha assenyalat Sánchez i ha avançat que “els bons deixaran directament 2 milions d’euros als establiments adherits, però tenint en compte que en l’anterior fase els comerços van triplicar en vendes el valor dels bons que van canviar, esperem que s’arribe als tres milions d’euros en vendes en finalitzar la campanya

L’edil ha volgut també destacar “la gran expectació i emoció amb la qual s’esperen aquests bons, prova d’això és la gran afluència d’usuaris tant a la web com en els dies de venda presencial i el fet que en anteriors edicions els bons s’hagen esgotat molt ràpidament”.

“Atés que preveiem una gran quantitat d’usuaris, hem habilitat millores tècniques en la web per a poder donar resposta a aquesta alta demanda. Les millores tècniques més destacades són el registre previ d’usuaris, un sistema de cua i la implantació de la web en un servidor dedicat exclusiu”, ha assenyalat Sánchez.

En aquest sentit, l’edil ha explicat: “En aquesta ocasió, els bons eixiran a la venda en un mateix dia, tant al llarg del matí com de la vesprada. Totes aquelles persones que ja s’hagueren registrat no necessiten tornar a registrar-se, es guardaran les seues dades d’accés i podran entrar a la web amb l’usuari i contrasenya que van usar en l’anterior campanya. Es recomana comprovar que es pot accedir.”

“Per a les persones que no s’hagueren registrat anteriorment, podran fer-ho a partir del dia 17 d’octubre. És important assenyalar que l’ordre de registre no implica cap mena de preferència a l’hora d’adquirir bons, sinó que és una mesura per a intentar que no es done una sobrecàrrega de la web en moments puntuals de molta afluència d’usuaris. Amb aquesta mesura es busca també que el procés de compra de bons siga més àgil.”, ha ampliat Sánchez.

Felip Sánchez: “després de l’èxit de la primera fase, estem convençuts que la nova campanya tornarà a triomfar entre els il·licitans i les il·licitanes”

Quant a la venda presencial per a les persones majors de 65 anys, l’edil ha explicat que “es realitzarà en horari de 10.00h a 14.00 i de 16.00 a 18.30h, el dia 24 serà al Centre Polivalent de Carrús i dia 25 al Centre de Congressos d’Elx, que coincideix amb el Dia del Comerç Local.”

Els bons Elx Consum ixen a la venda en bons de 20, 50, 100 i 200 euros, dels quals la meitat del valor està subvencionat per la Regidoria de Comerç. El màxim de compra de bons que es pot realitzar per persona és de 200 euros i s’han d’utilitzar a raó d’un bo per compra.

Així mateix, Sànchez ha agregat que en la jornada de hui també arranca l’adhesió dels comerços que desitgen sumar-se a la campanya.