L’Ajuntament d’Elx impulsa el Taller d’escriptura creativa amb motiu del Dia de les dones escriptores

L’Ajuntament d’Elx impulsa el Taller d’escriptura creativa amb motiu del Dia de les dones escriptores

L’activitat comptarà amb quatre sessions distribuïdes els dies 8, 15, 22 i 28 de novembre, que començaran a les 18.30 hores i finalitzaran a les 19.30


Des de la Regidoria d’Igualtat, a través del servei municipal Casa de la Dona, es torna a llançar el taller d’escriptura creativa amb motiu del Dia de les dones escriptores, que anualment se celebra el dilluns més pròxim al 15 d’octubre.

Donat l’èxit de participació d’aquest taller en la seua edició prèvia, duta a terme l’any passat en versió en línia, en aquesta ocasió es reprén de manera presencial. L’encarregada d’impartir l’activitat serà Olga Mínguez Pastor, llicenciada en història, dramaturga i novel·lista.

El taller estarà dividit en quatre sessions amb una hora de duració, distribuïdes els dies 8, 15, 22 i 28 de novembre, en horari de 18.30 a 19.30 hores, i es realitzarà al centre social Altabix, c/ Bernabé del Campo Latorre, 26, segona planta, taller 3.

Al taller es posarà l’accent principalment en la literatura creada per dones i s’explorarà el recorregut de la dona a través de la història i els aspectes fonamentals de l’escriptura

La primera sessió serà introductòria, on s’explicaran els objectius del curs i un breu recorregut de la dona en la literatura a través de la història.

En la segona sessió es treballaran aspectes fonamentals de l’escriptura, els gèneres literaris, les etapes de la narració, la trama i l’estructura, la tècnica i l’emoció. D’altra banda, en la tercera sessió es tractaran els elements narratius com el contingut, el temps, els personatges i les veus narratives.

Finalment, en la quarta sessió es donaran consells amb el propòsit d’aconseguir la inspiració per a crear una història i es posarà l’accent principalment en la literatura que creen les dones.

La inscripció a aquest taller és totalment gratuïta i es podrà realitzar a través del correu electrònic igualdad@elche.es, fins a completar aforament.