L’Ajuntament i Fundació Dharma impulsen un congrés solidari de creixement personal en benefici de les víctimes de violència de gènere a l’Índia

L’Ajuntament i Fundació Dharma impulsen un congrés solidari de creixement personal en benefici de les víctimes de violència de gènere a l’Índia

Les jornades, que es realitzaran el pròxim 5 de novembre al Centre de Congressos, comptaran amb ponències d’experts en autoajuda i per a assistir els interessats hauran de comprar les entrades en la web www.entradasatualcance.com


El Centre de Congressos d’Elx acull el pròxim 5 de novembre la segona edició del Congrés Solidari de Creixement Personal ´Records de l’ànima’ organitzat per l’Ajuntament d’Elx i la Fundació Dharma. El regidor d’Igualtat, Mariano Valera, al costat del president de Dharma, Luis Pulido, han presentat la iniciativa i han destacat que tot allò recaptat en la trobada anirà destinat a l’obra social de la Fundació Dharma per a la construcció d’una casa d’acolliment per a dones i xiquetes víctimes de violència de gènere a l’Índia.

Valera ha posat de manifest el compromís de l’Ajuntament d’Elx amb les dones maltractades i ha animat la ciutadania a acudir al congrés impulsat per una fundació amb un ampli recorregut en el treball de la Cooperació al Desenvolupament. Segons ha apuntat Valera, l’entitat és present en 11 països i fa especial èmfasi en l’educació des de Primària fins a la universitat amb especial dedicació a l’Índia. Actualment, es troba al nord del país donant menjar a més de 2.300 menors i portant un programa d’integració social de la dona.

Així mateix, l’edil ha informat que en aquests moments la fundació està treballant per a acabar la construcció d’un nou col·legi per a 300 menors de 0 a 16 anys.

Per part seua, el president de Dharma ha agraït a l’Ajuntament la seua implicació en l’organització d’aquesta iniciativa que porten impulsant des de fa 10 anys a Petrer. Pulido ha destacat que una vegada es construïsca la casa d’acolliment podran accedir a aquesta un total de 38 dones i ha indicat que a més s’està posant en marxa una cooperativa tèxtil per a donar una formació a aquestes persones i que puguen reincorporar-se en el mercat local.

El regidor d’Igualtat, Mariano Valera, que realça la gran labor que desenvolupa la Fundació al país asiàtic, posa de manifest el seu compromís amb aquesta iniciativa i anima la ciutadania a col·laborar

La inauguració serà a les 9.00 hores i les ponències del matí seran a càrrec de l’empresari i formador Alonso Pulido amb una sessió de motivació i la matrona, psicòloga i escriptora Concepción Hernández que donarà a conéixer el manual La felicidad no es una utopía. A la vesprada, l’escriptor Alex Rovira informarà sobre el llibre d’autoajuda La buena suerte i la doctora en psicologia, Laura Rojas, parlaran sobre l’autocura saludable i benestar i, finalment, participarà el monjo budista Ven Guedes Lobsang, que parlarà sobre l’acostament a l’espiritualitat, l’alegria, el coneixement i la motivació.

El preu de l’entrada és de 20 euros i es pot adquirir mitjançant la web www.entradasatualcance.com. El president de la Fundació ha explicat que per a qualsevol ponència d’aquestes característiques el preu ronda els 40 euros, no obstant això, ha assenyalat que en aquesta ocasió s’ha volgut posar un preu accessible per a tota la població.

Fundació Dharma

La Fundació Dharma-FFLV treballa actualment al nord de l’Índia, a la ciutat de Vrindavana, a 180 quilòmetres de la ciutat de New Delhi i dona menjar a més de 2.300 xiquets tots els dies. En aquesta ciutat de més de 250.000 habitants compta amb un col·legi de primària per a 1.000 xiquets i un de secundària per a 1.200 xiquets, a més d’una escola de Formació Professional i cooperatives.