L’alcalde busca la implicació de les empreses de serveis per a aconseguir que Elx siga seu de l’Agència Espacial Espanyola

L’alcalde busca la implicació de les empreses de serveis per a aconseguir que Elx siga seu de l’Agència Espacial Espanyola

Carlos González exposa davant els associats d’AESEC un projecte “il·lusionant per a atraure talent i inversió i configurar una nova realitat social i econòmica a la nostra ciutat” durant la gala de lliurament de premis amb motiu del 14é aniversari de l’associació


L‘alcalde d’Elx, Carlos González, ha buscat la implicació dels membres d’AESEC (Associació d’Empreses de Serveis) perquè Elx siga triada seu de l’Agència Espacial Espanyola, una candidatura que impulsen la Generalitat i l’Ajuntament il·licità, durant la gala de l’entitat que es va celebrar el divendres a la nit a l’hotel Hort del Cura amb motiu del 14é aniversari de l’entitat.

L’acte també ha comptat amb l’assistència del president de la Diputació, Carlos Mazón, dels regidors de Promoció Econòmica, Carles Molina, i de Comerç, Felip Sànchez, de diferents autoritats provincials, autonòmiques i nacionals, del president de l’entitat, Antonio Andreu, així com de càrrecs d’aquesta i d’una àmplia representació d’associats.

Durant aquesta gala, precedida d’una assemblea general ordinària en la qual Andreu va informar sobre la situació actual de les empreses i dels projectes de futur d’AESEC, van ser guardonades les empreses Ferreteria La Llave, empresa més innovadora; Piscinelia, millor empresa de serveis; i Ascensors Serki, millor empresa de l’any. També es van entregar diplomes a diferents marques i van rebre un reconeixement a la trajectòria empresarial pels seus més de 25 anys Acosur Broker (Paco Antón, corredoria d’assegurances) i Coalco (obres de construcció i reformes).

Atracció d’inversió i talent

“En aquest moment estem treballant en projectes que entenc que són absolutament essencials per a transformar i modernitzar la ciutat, per a afavorir la competitivitat de les empreses i, sobretot, per a atraure inversió i talent”, va assenyalar l’alcalde il·licità durant la seua intervenció.

“Em referiré a un dels projectes que en aquest moment em sembla que té un enorme interés. Sabeu que estem treballant en qüestions que tenen a veure amb infraestructures, amb inversions tan importants com l’ampliació del Parc Empresarial, el Campus Tecnològic o el Palau de Congressos, que impulsa la Diputació en col·laboració amb l’Ajuntament, però m’agradaria referir-me a la candidatura d’Elx a ser seu de l’Agència Espacial Espanyola”, va afegir González.

El regidor il·licità va precisar que “no vull crear falses expectatives, però vull que siguem conscients que es tracta d’un gran projecte de ciutat, il·lusionant, d’un d’aquestos projectes tractors que transformen el model productiu, que atrauen talent i inversió”.

“Estem preparant una alternativa sòlida i viable, tenim importants i vàlids suports, dels empresaris, de les nostres universitats, del Consell, del president de la Generalitat i, sobretot, de la societat il·licitana, per a impulsar un projecte que, sent conscients que és difícil és il·lusionant i apassionant, si som capaços d’aconseguir-lo serà un projecte que transforme, modernitze i configure una nova realitat social i econòmica. Així que us demane el suport per a un projecte de tots i de totes”, va manifestar el responsable de l’Equip de Govern Municipal.

L’alcalde il·licità també va destacar “el paper fonamental que exerciu els empresaris i empresàries per al progrés i el benestar col·lectius” i va subratllar que “l’Ajuntament i el seu alcalde estaran al costat dels empresaris per a ajudar-los a afrontar aquests moments incerts, complexos i difícils que venen perquè junts serem més forts”.

Ferreteria La Llave rep el premi a l’empresa més innovadora, Piscinelia a la millor empresa de serveis i Ascensors Serki a la millor empresa de l’any, durant un acte en el qual també es va reconéixer la trajectòria de les marques Acosur i Coalco, que han superat els 25 anys

Per part seua, Antonio Andreu, va destacar la importància de l’associacionisme empresarial a Elx i al conjunt de la província i va assenyalar que “és fonamental actuar com a portaveus de les pimes i col·laborar amb l’administració pública”.

Empreses guardonades

Ferreteria La Llave: empresa més innovadora

Empresa amb més de 100 anys d’experiència en la difusió i la comercialització de productes de ferreteria per a la llar i per als professionals, especialitzada en les diferents branques del sector de l’eina elèctrica.

Piscinelia: millor empresa de serveis

Empresa especialitzada en serveis integrals de neteja i manteniment de comunitats per a l’àrea d’Elx, Alacant i voltants. Amb més de 16 anys d’experiència en el sector i 40 persones en plantilla proposen solucions de neteja innovadores i sostenibles, enfocades a resoldre les necessitats específiques de cada client.

Ascensors Serki: millor empresa de l’any

Fundada en 2005, han aconseguit convertir-se en líder de la província d’Alacant en manteniment d’ascensors multimarca. Compten amb la certificació de SGS en la norma ISO 9001, que certifica la qualitat del seu treball.

Coalco

Naix a Elx a principis dels anys 90, des de llavors no han parat de realitzar obres de construcció i de reforma a Elx per a oficines, locals, comerços, habitatges i xalets, entre altres espais.

Hui, gràcies a l’obstinació i l’esforç del seu equip de professionals, la marca COALCO ocupa un lloc important en el sector de les grans marques espanyoles dedicades a l’interiorisme i a les reformes.