L’alcalde felicita l’il·licità Carlos Almela pel Premi Autonòmic d’Ensenyaments Professionals de Piano aconseguit en setembre de 2022

L’alcalde felicita l’il·licità Carlos Almela pel Premi Autonòmic d’Ensenyaments Professionals de Piano aconseguit en setembre de 2022

El regidor il·licità, Carlos González, i la regidora de Cultura, Marga Antón, reben a Alcaldia al jove músic que aspira a guanyar també en el certamen nacional


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora de Cultura, Marga Antón, han rebut a l’ajuntament al pianista il·licità Carlos Almela, que recentment ha obtingut el Premi Autonòmic d’Ensenyaments Professionals de Piano.

El responsable de l’Equip de Govern i l’edil li han entregat un obsequi al jove en reconeixement a la seua trajectòria professional i l’han animat a seguir amb la seua dedicació a aquesta disciplina artística.

El pianista, que ha acudit acompanyat del director del Conservatori de Música d’Elx, Pepe Galiano, ha agraït el suport de l’Ajuntament i ha fet patent el seu compromís de continuar treballant perquè la imatge de la ciutat que es trasllada a l’exterior siga la que realment es mereix.

Per part seua, el director del Conservatori ha mostrat el seu orgull per comptar amb Almela com a alumne del centre i ha agraït a l’alcalde la seua implicació per visibilitzar i reconéixer el valor i el treball que s’està fent des del Conservatori.

Almela porta des dels 10 anys estudiant piano, al qual dedica una mitjana de sis hores diàries. Ha estudiat al Conservatori de Música d’Elx i ha actuat en ciutats com Albacete i València.

Actualment estudia al conservatori superior a Múrcia el Grau Superior de Música. El jove de 19 anys aspira a guanyar també en el certamen nacional d’aquest mateix instrument.