L’edil de Desenvolupament Rural dona suport a les empreses del Camp d’Elx presents a la fira Fruit Attraction

L’edil de Desenvolupament Rural dona suport a les empreses del Camp d’Elx presents a la fira Fruit Attraction

Felip Sànchez explica que este evento, que se celebra en Madrid desde hoy hasta el jueves, permite a los productores ilicitanos consolidar sus mercados y abrir nuevas vías de negocios


El regidor de Desenvolupament Rural de l’Ajuntament d’Elx, Felip Sànchez, ha visitat la fira Fruit Attraction que s’està celebrant a Madrid. “És la tercera vegada que assistim a aquesta fira acompanyant els productors i les empreses del Camp d’Elx que estan ací exposant els seus productes”, ha indicat el regidor, que ha afegit que “és una gran oportunitat per a elles ja que els permet donar-se a conéixer a tot el món i per a posar en valor els productes de màxima qualitat que tenim a Elx, com és el cas de la magrana mollar o el dàtil”.

Sànchez ha explicat que “les empreses venen a la fira de Madrid a consolidar els mercats amb els quals ja treballen i també a obrir noves vies de negoci, nous mercats en els quals introduir els productes il·licitans”.

Els expositors il·licitans presents a IFEMA són Marfruit, Cambaya, Todopalmera, així com l’Associació de Productors de Dàtil i la Denominació d’Origen de la Granada Mollar.

La fira Fruit Attraction, que se celebra des del 4 d’octubre fins al dijous dia 6, s’ha convertit en la principal eina comercial de referència per a la comercialització mundial de fruites i hortalisses. La seua capacitat de promoure les exportacions mundials del sector, la converteix en el punt de connexió comercial de tot el conjunt de professionals que integren tota la cadena de valor, a més d’haver-se consolidat com a marc d’innovació del mercat hortofructícola.