L’Equip de Govern acorda presentar Elx per a acollir la seu física de la futura Agència Espacial Espanyola

L’Equip de Govern acorda presentar Elx per a acollir la seu física de la futura Agència Espacial Espanyola

L’alcalde, Carlos González, demana el suport exprés dels agents relacionats amb l’emprenedoria, la innovació i la investigació perquè la proposta tire avant i sol·licita al Consell l’elaboració d’un informe on es reflectisca el seu suport a la iniciativa


La Junta de Govern Local ha acordat presentar la candidatura d’Elx perquè siga la seu de l’Agència Espacial Espanyola. Així ho ha anunciat l’alcalde, Carlos González, que ha sol·licitat la col·laboració expressa dels agents relacionats amb l’emprenedoria, innovació i investigació de la ciutat i la província d’Alacant perquè la proposta tire avant amb el suport de tot l’ecosistema valencià del sector.

El regidor il·licità informa que també s’ha encarregat a Pimesa l’elaboració de l’expedient de la candidatura, el termini de presentació de la qual finalitza el 7 de novembre

El regidor il·licità ha recordat que “el termini de presentació es va obrir ahir, 5 d’octubre, i hui la Junta de Govern ha pres la decisió formal de presentar aquesta candidatura”. González ha informat que s’ha encarregat a l’empresa municipal Pimesa la preparació de l’expedient i de tota la documentació necessària per a dur a terme la presentació d’aquesta candidatura sota la direcció del gerent de Pimesa, Antonio Martínez, i amb el suport dels serveis tècnics municipals que siguen precisos.

A més, l’alcalde ha apuntat que a través d’aquest acord s’ha sol·licitat formalment a la Generalitat Valenciana l’emissió de l’informe que done suport a la candidatura d’Elx perquè siga seu de l’entitat.