L’Hort de Baix acull els dies 22 i 23 d’octubre la VII Fira Provincial de l’Adopció Animal

L’Hort de Baix acull els dies 22 i 23 d’octubre la VII Fira Provincial de l’Adopció Animal

La regidora de Benestar Animal, Mariola Galiana, informa que es realitzaran exhibicions d’educació canina i un concurs de bellesa, en el qual els interessats podran inscriure la seua mascota a l’estand situat a la mateixa fira “El cau”


L’Hort de Baix acollirà els dies 22 i 23 d’octubre la VII Fira Provincial de l’Adopció Animal. L’edil de Benestar Animal, Mariola Galiana, ha donat a conéixer l’extens programa d’activitats, organitzat per les associacions Huellas Salvadas y Huellas en la Montaña juntament amb l’Ajuntament d’Elx, que es desenvoluparà durant tot el cap de setmana amb la finalitat de conscienciar sobre la importància de l’adopció animal i l’educació de les nostres mascotes. A aquest efecte es desenvoluparan tallers, xarrades i espectacles per a tota la família, ja que des d’una edat primerenca és necessari que les noves generacions siguen conscients el que suposa l’abandó animal.

També, s’ha preparat un concurs de dibuix per als més xicotets. Podran participar tots aquells xiquets que ho desitgen i que tinguen entre quatre i dotze anys, entregant els seus dibuixos en l’estand infantil “El cau” ubicat a la mateixa fira. A més d’aquest certamen s’han preparat manualitats, rifes, jocs i contacontes amb la finalitat de conscienciar des d’una primerenca edat que els animals de companyia són una responsabilitat de la qual fer-se càrrec.

L’esdeveniment, organitzat per les associacions Huellas Salvadas y Huellas en la Montaña juntament amb l’Ajuntament, es desenvoluparà durant el cap de setmana amb tallers, xarrades i espectacles per a conscienciar les noves generacions sobre l’abandó animal

Galiana ha manifestat que un dels grans atractius de la fira seran les exhibicions d’educació canina i el concurs de bellesa. Tant el dissabte com el diumenge hi haurà exhibicions canines per part de k9 SportDogs juntament amb la Unitat Canina de la Policia d’Elx i el grup Gadi que faran unes interessants demostracions d’obediència, defensa, olfacte i cerca canina. Totes les persones que ho desitgen podran inscriure el seu gos en el concurs de bellesa fins al diumenge a l’estand “El cau”.

La presidenta de l’Associació Huellas Salvajes, Ascensión Mortes, ha agraït a l’Ajuntament, en nom de tota l’associació i de la presidenta Alexandra Arribas, “la importància que té poder realitzar aquest esdeveniment a la nostra ciutat per a fer visible la labor de les associacions durant tot l’any”. A més, ha destacat el treball que des de la Regidoria de Benestar Animal es fa durant tot l’any per a millorar i conscienciar la ciutadania sobre l’abandó animal